2821
2789
عنوان

خیلی تنهام

90 بازدید | 5 پست

بچه ها ۳۰ سالمه و بنا بدلایلی هم محدود هستم و خانواده ی سختگیری دارم و تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم اما خیلی تنهایی بهم فشار میاره و دوست دارم با کسی حرف بزنم فقط ی رفیق دارم ک اونو هر ۶ ماه ی بار شاید ببینم با اینکه دختره اجازه نمیدن و کاملا محدودم و غیر منطقی هست پدرم

دارم برای کنکور میخونم ک ی رشته خوب قبول شم ولی خیلی وقتا فشار تنهایی دهنمو سرویس کرده و ی پسری هست ک خارج کشوره و ۵ ماهه میشناسمش و تو دوره ی سختی کنارش بودم و بعدش بخاطر کنکور ازش جدا شدم اما شرایط روحیم بدتر شد نبخاطر نبودش بخاطر اینکه کسی واقعا کنارم نیست منم آدمم احتیاج دارم ک ی مردی کنارم باشه با توجه ب اینکه نمیتونم با کسی اینجا باشم چون توقع دارن برم بیرون باهاشون و من نمیتونم بنظرتون برگردم ب همین پسره خیلی بشدت پر کاره و از صبح تا شب سرکاره تازه مهاجرت کرده و منم صبح تا شب پای درسم و فقط شبا باهم حرف بزنیم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز