2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که میبینید ملت از شوهر بد خودشون میمالند به معنی بی رحم بودن تمام مردان نیست

خیلی ها تو این سایت از شوهرشون به شدت راضی هستند ولی هیچ دلیلی نمیبینن که تاپیک بزنن بگن بچه ها من شوهرم عالیع

خو بقیه هم میگن به ما چ

یا هیچکس نمیاد تو تاپیکی که استارتر از شوهرش گله میکنه نظر بده و بگه شوهر من خوبه و ...را

خو مورد عنایت اسی قرار میگیره

و چون کسایی که شوهرشون خوبه چیزی نمیگن به معنای این نیست که مرد خوب نداریم !

یه سری ها هم حرفی نمیزنن که چشم نخورن

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یا کار خانوادش پرش کردن یا زیر سرش بلند شده بخدا

خونوادش که آره مادرش زنگ زده پدرم که چرا دخترت فلان کاروکرد چرا نمیدونم کار خونه نمیکرد معلومه هم این حرفا رو بیشترش هم کرده داده دست شوهرم

هر چی هم میگم زرتی بلاک میکنه عین بچه ها

ی هفته چیزی نگو هر چقدر الان پیام

بدی بری سراغش بدتر میشه

بهش فرصت بده دلتنگ بشه

بزار فکراشو بکنه اصن شاید خودش

برگشت فقط پیام نده زنگ نزن بزار

چن روز بیخبر بمونه

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤
خونوادش که آره مادرش زنگ زده پدرم که چرا دخترت فلان کاروکرد چرا نمیدونم کار خونه نمیکرد معلومه هم ای ...

خدالعنتش کنه خونه خراب کنارو ببین حیفه دختر ی راهی پییداکن زندگیتو نجات بده ی دوست ی آشنا رو واسطه کن

ی هفته چیزی نگو هر چقدر الان پیامبدی بری سراغش بدتر میشهبهش فرصت بده دلتنگ بشه بزار فکراشو بکنه اصن ...

ن دیگه چ پیامی بدم این بار اخرم خواستم اتمام حجت کنم با خودم با قلبم که فردا نگم چرا کوتاه نیومدم خودم چرا تلاش نکردم

ن دیگه چ پیامی بدم این بار اخرم خواستم اتمام حجت کنم با خودم با قلبم که فردا نگم چرا کوتاه نیومدم خو ...

عزیزم نا امید نباش انشالله خودش پشیمون

بشه برگرده فقط چن روز کاری نکن پیش کسی

حرفی نزن خودش بلاخره دلتنگ میشه

الان عصبانی هست

عزیزم نا امید نباش انشالله خودش پشیمونبشه برگرده فقط چن روز کاری نکن پیش کسیحرفی نزن خودش بلاخره دلت ...

الان داره دوماه میشه من خونه ی بابامم

هرچی گفتم این مدت تند حرف زدم بلاک کرد اروم حرف زدم باز بلاک کرد

الان داره دوماه میشه من خونه ی بابامم هرچی گفتم این مدت تند حرف زدم بلاک کرد اروم حرف زدم باز بلاک ک ...

فقط باید بیخیالش بشی تنها راهی ک داری

فعلن همینه

الان هر چقدر دنبالش بری اون ازت

دورتر میشه پس فعلن بمون

خوب بود هوای بچشو داشت هوای منوداشت هرچی میخواستم برام میگرف هر پولی می اومد دستش واریز میکرد برام ن ...

شاید کسی داره پر میکنه اونو ، و دخالت میکنند

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم