2821
2789
عنوان

خیلی دلم شکست

68 بازدید | 6 پست

به پارتنرم همش میگفتم بیا بریم بیرون ناهار من میارم هوای پاییزی عکس بگیریم استفاده کنیم میگفت وقت ندارم مرخصی ندارم یا خسته م یا ماشینم خرابه بعد مرخصی ۳روزه گرفته با دوستاش تو این هوای بارونی اونم با ماشین خودش رفته شمال فهمیدم که واقعا دلش بامن نیست بخدا یه بار ۶ماه باهاش کات کرده بودم خودش برگشت اینم از رفتارش.... میخوام یهویی بدون اینکه چیزی بهش بگم باهاش کات کنم دیگه جواب پیام و تلفنشو ندم😔😔 بنظرتون کار درستی میکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه این کارو کردی دلیلشم بهش بگو

بهش گفتم از دستت ناراحتم با این کارت و چرا بادوستات وقت داری با من نداری هزارتا بهونه الکی میاره

میخوام یهویی برم چه فرقی واسش داره وقتی یه ذره ارزش واسش ندارم

بهش گفتم از دستت ناراحتم با این کارت و چرا بادوستات وقت داری با من نداری هزارتا بهونه الکی میارهمیخو ...

الان تاپیک خیانتمم دیدم

اکس منم پدصگ همینجوری شبا ک با من چت نمیکرد یجا دیگه آنلاین بود بعدش فهمیدم چ غلطی داره میکنه

این اگه قدرتو میدونست وقت میذاشت باهات میومد بیرون

ولش کن ادامه نده باهاش یجای کار میلنگه

الان تاپیک خیانتمم دیدماکس منم پدصگ همینجوری شبا ک با من چت نمیکرد یجا دیگه آنلاین بود بعدش فهمیدم چ ...

میخوام غافلگیرش کنم و یهویی برم بمونه تو خماری فکر کنم اینطوری بهتر باشه

اخه خیلی باهاش بحث کردم سر این موردا ولی بی فایده بود

قدر نمیدونه بخدا چقد گفتم حتی خودمم ناهار درست میکنم فقط بریم بیرون ولی.....

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز