2777
2789
عنوان

خرجی خونه

105 بازدید | 8 پست

هفتهای ده میلیون دارم برای خرج خونه، خورد و خوراک، کلاس و باشگاه بچهها، باشگاه و آرایشگاه خودم، دوا و درمون، قبض آب و برق و گازه و خرجهای ریز دیگه

چه کار کنم که بتونم پسانداز داشته باشه ، حداقل یه تومن رو هر هفته پسانداز کنم؟

میشه ماهی ۴۰ تومن

بشین برای همه چیز باکس،مخصوص بذار مثلا برا گوشت حتی اگه تو یخچال هست اون مبلغ مورد نظر و کنار بذار برای لباس بچه ها همینطور

تاپیک مدیریت مخارج و بخون تاپیک برگزیده هاشونم عالیه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

تنها راه این یه کارت که خودش نداشته باشی هرهفته که پول اومد اول ۱تومن بریز تو اون شماره کارت بعد خرج کن اگه دیدی مدیریت کردی و کم نیوردی ماا بعد ۱ونیم بزن سهی کن تا ۲تومن ازش ماهی پس انداز کن

۱۰۰که شد برو طلا بخر وقتی خریدی حس خوب میگیری

یا مثلا بذار حساب مهربانی باهاش وام بگیر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از مخارج ثابت مثل شهریه و قبوض ومواد خوراکی ثابت ... لیست تهیه کن،ببین چقدر میمونه، یه مقدار برای مخارج غیر ثابت بزار کنار، باقی رو همون اول بریز یه کارت دیگه و با اون پولی که داری مدیریت کن، یا یه قرعه خونگی شرکت کن که مجبور به پرداخت قسط باشی

اگه اول بخوای خرج کنی تهش هرچی موند رو پس انداز کنی هیچی برات نمیمونه

اول یه مقدار بزار کنار به عنوان پس انداز، باقی پول رو خرج کن

میشه ماهی ۴۰ تومن بشین برای همه چیز باکس،مخصوص بذار مثلا برا گوشت حتی اگه تو یخچال هست اون مبلغ مورد ...

آره خب چهل میشه، ولی من که چهل به جا ندارم

من اگر گوشت بگیرم با ده تومن، نصف پولم رفته

ما یه خانواده شش نفره هستیم، همیشه هم مهمون داریم

آره خب چهل میشه، ولی من که چهل به جا ندارم من اگر گوشت بگیرم با ده تومن، نصف پولم رفته ما یه خانواده ...

خب میگم یه جا نگیر دیگه هر بار مثلن ۱ تومن برا گوشت بذا تا مجبور نشی یه دفعه بخری

تو اون تاپیک خیلی کمک می کنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

از مخارج ثابت مثل شهریه و قبوض ومواد خوراکی ثابت ... لیست تهیه کن،ببین چقدر میمونه، یه مقدار برای مخ ...

چه خوب نکته خوبی بود

میتونم فعلا یه تومن بزارم کنار ، ببینم با نه تومان میگذره، بعد کم کم پس انداز رو زیادش کنم

کدوم تاپیک؟ کجا پیداش کنم؟؟

تاپیک مدیریت مخارج تگ میکنم نمیشه