2777
2789

اول گفت تا نیای خارج قدر ایران را نمی دونی

بعد گفت روی برگشتن به ایران را ندارم

بعد گفت یک ایران کوچیک تو خونه برای خودم درست کردم

یعنی تمام مردمی که خودشون را جررررررر میدن برن خارج برای این است که قدر ایران را بدونن؟

طرف زنش را با دو تا بچه طلاق داده ک و ن خودش را پاره کرده بره خارج تا قدر ایران را بدونه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی از مهاجرا تو فضای مجازی میگن از مهاجرت ناراضی هستن

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

دوستم مهاجرت کرد و رفته اروپا. بعد که هر بار میاد ایران می گه اینجا چقدر خوبه همه خونه ها بخاری داره و گرمه. اونجا همه اش از سرما می لرزند پول انرژی خیلی زیاده

یا می گفت اینجا حتی تو زمستون هم آفتاب هست ولی اونجا همه اش ابریه و هوا تاریکه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من که خودم نرفتم خارج از کشور

ولی واقعا از اطرافیانم خیلیا میگن تا نری کشورهای دیگرو از نزدیک نبینی قدر ایران نمیدونی چند نفرشون هم برگشتن

اونایی هم که موندن دیگه سال هاست خونه و زندگی و زن و بچه شون اونجان نمیتونن برگردن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من هیچ وقت نتونستم کامل ببینم.همش نصفه نیمه دیدم.آخر با زن خودش مجدد ازدواج میکنه؟؟

همون بهتر ندیدی یه فیلم چرت و آبکی ایه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴