2777
2789

دارم با گریه مینویسم طفلک از دوم فروردین زمین خورد و تا الان هزارو یک درد جور واجور اومد سراغش تایه دردش خوب میشه درد دیگه میاد سراغش نمیدونم چرا

هیچ کاری ازم برنمیاد و فقط درد کشیدنش رو میبینم طفلک دور از جونش به مرگش راضی شده بخدا که آدم خوب ومهربونیه نه که چون مادرم هست بگم همه میگن

درمونده شده درمونده شدم به کی پناه ببره؟ به کی پناه ببرم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا برای هم نگه تون داره خدا سلامتی بده

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

عزیزم براشون حمد خوندم

چه امتحان سختی از فروردین ....

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

الهی خیلی نارحت شدم انشالله هر چه زودتر حالشون خوب شه عزیزم خدا بزرگه صدقه ای خیراتی براش بکنید

ملکه ی زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞

الهی خیلی نارحت شدم انشالله هر چه زودتر حالشون خوب شه عزیزم خدا بزرگه صدقه ای خیراتی براش بکنید

انجام میدیم صدقه خیرات دعا ولی تا خوب میشه یه روز بعد درد جدید میاد سراغش

عزیزم خدا بزرگه انشالله زود شفا پیدا میکنن از امام رضا بخواه زنگ بزن حرم انشالله که حاجتت رو میده

باور میکنی عمه ام سرطان داشت اونم خیلی بد کل بدنش درگیر بود امام رضا شفاش داد

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

انشاالله که حالشون خوب میشه منم یه روزایی مثل تو بودم کسی هم کمکت هست یا تنهایی؟

من تهرانم مامانم شهرستانه من آخر هفته میرم پیشش بچه هام مدرسه میرن الان داداشم زنگ زد گفت دوباره بستری شده

عزیزم خدا بزرگه انشالله زود شفا پیدا میکنن از امام رضا بخواه زنگ بزن حرم انشالله که حاجتت رو میده با ...

خودم رفتم مشهد انقدر دعا کردم که حد نداشت نمیدونم حکمتش چیه