2777
2789
عنوان

نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 46 پست
خواهر شوهرم روزی دوبار زنگ میزنه میکه اقدام میخوام بکنم واسه دومی.....میدونه مل بجه دار نمیشیم....از ...

الان میاره چند سال دیگه به غلط کردن میوفته همون بچه هاش بهش میگن گوه خوردی به دنیا اوردی مارو وقتی نمی تونی هرچیو که میخواییم فراهم کنی

خدایا ی صبری بهم بده نزنم بندگان مقدستو بگام/=

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره من که هم شکنجه روحی تجربه کردم هم مالی...🙂

درکتون میکنم واقعا و افرادی مثل شما زیادن، به خاطر که اینکه نآگاهی خیلی وجود داره و داشت به خصوص در زمان قدیم، تنها افتخار بچه دار شدن بود

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

حالا باز برای ی عده هرچقدر توضیح بدی، بازم میگن به بقیه مربوط نمیشه متاسفانه😅💔حتی اگه از باب تجربه ...

دقیقا

مادر من از وقتی بچه بودم از دست هرکس عصبانی میشد میومد حرصشو سر من خالی میکرد با من سر یه چیز الکی دعوا میکرد و کتکم میزد بی دلیل تا خودش خالی شه

این تورم رو بعضیا نمیبینن میگن بچه زیاد بیارین حتی یه خانمی میگفت یه کاربر دیگه ای بهش گفته بچه زیاد بیارید جمعیت شیعه ها از سنی ها بیشتر شه!

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دقیقا مادر من از وقتی بچه بودم از دست هرکس عصبانی میشد میومد حرصشو سر من خالی میکرد با من سر یه چیز ...

متاسفم بابت تجربه ای که از کودکیتون داشتید..

و شما حساب کنید ما مثلا با امثال کسایی مثل اون خانمی که گفتید ۹۰ میلیون شدیم..😅 برای همین توسعه ی فرهنگی خیلی سخته

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

درکتون میکنم واقعا و افرادی مثل شما زیادن، به خاطر که اینکه نآگاهی خیلی وجود داره و داشت به خصوص در ...

آره.یه چرخه تکراری بود. یه دور باطل که از هر مادر به دختر منتقل میشد، مادرمم همین ، مادربزرگمم همین....

کاش لااقل من به بچم آینده م منتقل نکنم. اگرچه مغزم پاشیده با داربست سرپام داغونم همیشه عصبی سگ اخلاق منزوی مهرطلب وووو

دلم میسوزه اون زمان گرونی نبود ولی من تو فقر بودم

الان تلاش میکنم ولی گرونی باز منو زیر منگنه گذاشته

صگ تو روزی که تو ایران زاده شدم

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

آره.یه چرخه تکراری بود. یه دور باطل که از هر مادر به دختر منتقل میشد، مادرمم همین ، مادربزرگمم همین. ...

متاسفانه کودکی مستقیما توی بزرگسالی تاثیر داره

به نظرم زیاد بهش فکر نکنید، سعی کنید کارایی رو انجام بدید که بهشون علاقه دارید یا مثلا از بچگی هدفشو داشتید

بچگی محدود بودید الآن نیستید، گاهی باید گذشته رو ریخت دور

متاسفانه کودکی مستقیما توی بزرگسالی تاثیر دارهبه نظرم زیاد بهش فکر نکنید، سعی کنید کارایی رو انجام ب ...

مسئله اینکه خیلی وقتا یه مسائلی پیش میاد وقتی مثلا از هوش مصنوعی میپرسم علت این رفتارم این افکارم چیه مستقیم منو میبره به ضمیرناخودآگاه و ناکامیهای کودکی. حتی نخوام فکر کنم هم رد پای گذشته تو زندگیم هست. ولی باه حق با سماست فکر کردن بهش فقط دنده عقب اومدنه.

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

مسئله اینکه خیلی وقتا یه مسائلی پیش میاد وقتی مثلا از هوش مصنوعی میپرسم علت این رفتارم این افکارم چی ...

دقیقا همینطوره اما میشه کنار اومد

سختی ترین دردها هم قابل کنار اومدن هستن

مثلا اونایی که بچشونو از دست دادن ببینید، مخصوصا تو سنین پایین

ولی بازم زندگیشون ادامه داره، شاید گاهی غصه بخورن اما نهایتا کنار اومدن و باز هم بیشتر کنار میان

تو هم با اين ادبت احتمالا نبايد پا به اين دنيا ميذاشتي بهتر هم ميشه نظر داد

🙄🙄خا توب تولید مثل ت ادامه بده خا توخیلی باهوشی توصدتا صدتا بزا

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

یکی از همون یه عده الان برگشته بمن میگن تو کانادا انقد مواد غذایی گرونه یکی دو وعده در روز بیشتر نمی ...

یکی هم ب من گفته ک بااین ادبیات🤣🤣🤣🤣

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...