2777
2789
عنوان

نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 46 پست
از نظر من کسی که توانایی مالی و یا روانی نداره و با این اوصاف بچه دار میشه، کودک آزارهبه خصوص اگر هم ...

دقیقا

مادرم کودک ازار بود همه حرص و عقده خودشو سر من خالی کرد از بچگیم

وضع مالی هم بچه بودم خوب نبود بعدا خوب شد ولی من بزرگ شدم تا خوب شد حسرت کلیییی اسباب بازی و لوازم التحریر فانتزی موند رو دلم الان میبینم میخرم دیگران میگن بزرگ شدی زشته نمیدونن ارزوم بودن

ژنتیکی هم مهمه بعضیا تو فامیلشون بیمار زیاده خودشونم مشکلاتی دارن بچه میارن بچه ای که باید تا اخر عمرش با بیماری ژنتیکی زندگی کنه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهرم روزی دوبار زنگ میزنه میکه اقدام میخوام بکنم واسه دومی.....میدونه مل بجه دار نمیشیم....از این اخلاقش متنفرم خوب ده تا بیار به من چه

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

الان به یه عده برمیخوره خودتو خسته نکن

یکی از همون یه عده الان برگشته بمن میگن تو کانادا انقد مواد غذایی گرونه یکی دو وعده در روز بیشتر نمیتونن بخورن مثلا صبحونه میخورن تا شام🥺

یه گلریزان بذاریم برا مردم مظلوم کانادا

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

لعنت بر کسی که این وضعیت رو برای ملت درست کرده مرگ بر کسی که حق مردم رو خورده مرگ بر کسی که ایران رو ...

موافقمم

خدایا ی صبری بهم بده نزنم بندگان مقدستو بگام/=

به نظر منم حالا قدیم میگن نمیدونستن انقدر گرونی میشه اینهمه بچه به دنیا آوردن دیگه ما که میدونیم به خدا الان من و دوستام رنج سنی ۲۳ خانواده از خرج روزمرمون بر میاد فقط برای دانشگاه و یه لباس و یه ماشین خودمونو داریم پاره میکنیم خیلی جاها حتی غصه خانوادمونو هم میخوریم باید تازه کمک دست اوناعم باشیم

خواهر شوهرم روزی دوبار زنگ میزنه میکه اقدام میخوام بکنم واسه دومی.....میدونه مل بجه دار نمیشیم....از ...

چه بیشعور یبار بگو مسائل شخصیت ب من مربوط نیست

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

دقیقا مادرم کودک ازار بود همه حرص و عقده خودشو سر من خالی کرد از بچگیم وضع مالی هم بچه بودم خوب نبود ...

حالا باز برای ی عده هرچقدر توضیح بدی، بازم میگن به بقیه مربوط نمیشه متاسفانه😅💔

حتی اگه از باب تجربه هم حرف بزنی و احساساتت رو بگی و به طرف بفهمونی بچه ای که حسرت چیزها به دلش میمونه یا به خاطر تنبیه های بدنی و یا غیراصولی دیگر مورد آزار قرار گرفته چه احساسی داره، باز بازم قبول نمیکنن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

از نظر من کسی که توانایی مالی و یا روانی نداره و با این اوصاف بچه دار میشه، کودک آزارهبه خصوص اگر هم ...

بیچاره من که هم شکنجه روحی تجربه کردم هم مالی...🙂

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم