2821
2789
عنوان

خواستگارمه

98 بازدید | 12 پست

اول بگم دو نفرهستیم ک تاپیک میزنیم

من ی خواستگار دارم ده سال از خودم بزرگتره وضع مالیش بد نیست چهرش خوبه قدش هم خوبه

گفت شروط خودتت برا ازدواج چیه منم حق طلاق حق تحصیل حق فرزند حق خروج از کشور گفتم

بش برخورد گفت جدی میگی گفتم اره گفت پس ما ب درد هم نمیخوریم

منم دوبار ز زدم ک با مادرم حرف زد گفت چندوقت دیگ پیش قدم میشیم

و ب من گفت میای بامن ویلا منم خطمو خاموش کردم

دیگه ج ندادم

دیدم واتس پیام داده عجب

این بیشتر به بکن میخوره نا خاستگار

ببخشید اسی ناراحت نشید🤧

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام. چایترا بنوش و به جای من شاد باش و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگفت من اصلا تو این فاز ها نیستم

زااارت

اینایی ک میگن اهلش نیستیم از همه بیشتر اهلشن

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام. چایترا بنوش و به جای من شاد باش و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...🖤

الان جوابشو بدم بگم من از رفتارت و حرفت بدم اومده راست میگفتی ب درد هم نمیخوریمیا کلا ج ندم

اگه جواب ندی سرسنگین تری و بیشتر ب گوه خوردن میندازیش

ب هیچ جان نگیرش