2777
2789

و علیک .خونت نورگیره و بزرگ .مبلو دکوراسیون روشنه,؟؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

طرحی که میگی رو نمیشناسم. نمیدونم کدومه ولی دقیقا هفت هشت سال پیش رفتم فرش طوسی گرفتم سر دوماه پشیمون شدم گفتم چرا من از این فرش قرمزززززا نگرفتم خیلی خوشگلن انگار به خونه روح میدن.

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

طرحی که میگی رو نمیشناسم. نمیدونم کدومه ولی دقیقا هفت هشت سال پیش رفتم فرش طوسی گرفتم سر دوماه پشیم ...

اره جون میده به خونه یه سرچ بزنی نت میاد خودمم عکسش دادم بازم تاپیک چک کنی میبینید لطفا بهمنظرتون درمورد طرحش بگید

اره جون میده به خونه یه سرچ بزنی نت میاد خودمم عکسش دادم بازم تاپیک چک کنی میبینید لطفا بهمنظرتون در ...

سرچ کردم طرحشو دیدم راستش تو سلیقه من نیست دوسش نداشتم. اگه قرمز میخوای طرحای قشنگتری هم هست

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

چه طرحی اسمش یا عکسش میدید لطفا

میدونی چون دنبال خریدش نبودم اسم و طرح تو گوشیم ندارم