رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی یکم لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
مممنونم من داداشم اسکیزوفرنی داره تحت بهزیستی هستش چون حموم نمیکنه ب خاطر مشکلش بابام نمیزاره ت ...
یعنی چه کمکی؟
مالی؟
درمانی؟
مشاوره ای؟
رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی یکم لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
نمیدونم خونوادم خوب مواظبش نیستن بابام اهمیت نمیده هر کمکی ک جای خواب راحتی داشته باشه از نظر د ...
دوستم که الان خوابه .. ولی خب فک نکنم در این مورد اطلاعی داشته باشه
اخه سوالت یخورده سخته و باید از مسئولای بهزیستی بپرسی
ببخشید که نتونستم کمکت کنم💙