2777
2789
عنوان

اسم بگین سر نماز شب دعاتون کنم🥰

91 بازدید | 18 پست

توروخدا شمام منو دعا کنید .دعا کنید گره مشکلاتم باز بشه

ازدواجم جور بشه.زهرا

اسم و نیت بگین لطفا🌺

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برام دعا کن... کارامون رو راست بشه... این گره ها باز بشه... انشاالله بختت هم باز بشه 💙🦋

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

لطفا برام دعا کن عشقم عاشقم بشه و مهرم به دلش بیوفته و دلش باهام نرم بشه و اشتی کنیم و رابطمون خوب بشه و ازدواج کنیم زهرا

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

نیهانم ب نیت حل شدن مشکلاتم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی گرفتارم 😭

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست............. 

برات حمد صلوات خوندم

تروخدا خواهش میکنم از خدا بخواه

برای باردار شدت این ماه سمیه چشم انتظاری خیلی سخته حرف شنیدن ناامید شدن افسرده شدن شدن همسرمو بغضمو دارم نابود میشم

ب نیت

باردار شدن سمیه

سلامتی و افزایش رزقو روزی جعفر

حفظ جون و سلامتی علی اکبر

نماز شب خوندم دداداشم مردبابام مردخدا هم مرده

خدا رحمتشون کنه عزیزم

خدا ب دلتون صبر بده💔

منم پدرم و داداشم فوت کردن همدردیم

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔