2777
2789
عنوان

فقر شمارم اذیت میکنه 😐یا فقط ما نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 3700 بازدید | 107 پست
ممنونم ازتون مچکرم دعا کن تابستون کار پیدا کنم چون خیلی اذیت میشم تو این موقع ها نه پول لباس دارم نه ...

ببین اصلاااا استرس شهریه دانشگاهو نداشته باش

کار تو دیوار فراوونه

حتی اگه پیدا نکردی برو فروشندگی تمام وقت

ولی برو

خیلی روی کاهش استرست تو دوران تحصیل نقش داره

من خودم یه سال موندم پشت کنکور چون پول ازاد نداشتم

بعد زد به سرم برم کار آزاد

بعد یه سال تازه فهمیدم با سه ماه تابستون خرج کل سالت خیلی بیشتر در میاد

خواهر کوچیکم که دو سال از من کوچیک تر بود منو دید براش شد تجربه سه ماه تابستون کار کرد همون سال اول رفت دانشگاه

جرات نداریم بگیم گرونیه فوری یه عده کاملا مشخص میان میگن پس اینایی که آیفون دارن و سرتا پا عملن پس کی هستن.

جالبه ما اینطور آدمارو زیاد نمیبینیم،همه ظاهرا و تیپها و صورتها معمولی

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جرات نداریم بگیم گرونیه فوری یه عده کاملا مشخص میان میگن پس اینایی که آیفون دارن و سرتا پا عملن پس ک ...

بابا کسیم که داره چون پول خرید خونه و ماشین نداره

ناچارا میره آیفون میگیره که حداقل یه کیفی کنه

نمیدونم چرا هرکس رو میبینم هی روز به روز دارن پولدارتر میشن و گوشی و عمل و خرج و هرروز یه لباس نمیدو ...

پولی ک ی شبه و زیاد و راحت بدست میاد یا ارثه یا حروم، هیچ پول حلالی تو مدت زمان کم و راحت بدست نمیاد

خدایا بسهه دیگهههه ...

پولی ک ی شبه و زیاد و راحت بدست میاد یا ارثه یا حروم، هیچ پول حلالی تو مدت زمان کم و راحت بدست نمیا ...

من یه منطقه رو میشناسم چون نزدیک تهرانه یهو قبمت زمیناش رفت بالا همشون ندار بودن الان انقدر لاکچرین یه شبه هم از کوخ به کاخ رسیدن

به نظرم مدیریت ندارید

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

من یه منطقه رو میشناسم چون نزدیک تهرانه یهو قبمت زمیناش رفت بالا همشون ندار بودن الان انقدر لاکچرین ...

اون موارد استثنا هست

چقدر پیش میاد زمینای ی جا یهو قیمت نجومی برداره؟ خیلی کم

خدایا بسهه دیگهههه ...

من نه، مشکلی ندارم

البته شاید دلیلش اینه که تنها و مستقل زندگی میکنم، معمولا هرچه تعداد یک خانواده بیشتر باشه مخارج هم بیشتره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اون موارد استثنا هست چقدر پیش میاد زمینای ی جا یهو قیمت نجومی برداره؟ خیلی کم

واقعا خدا شانس بده بیست سی هزار نفرن یهو پولدار شدن دیگه اونوقت بالاشهر تهران خیلیا دیگه از پس خرج شارژ و قبضاشون بر نمیان