2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 56 پست
بله رابطه داشتم ولی پارتنر ام میگه نداره و واکسن زده هست

عین ببخشید بلانسبت سگ دروغ میگه . داره مطمئن باش

از دیوار که زگیل نمیگیری

اگه فقط با اون رابطه داشتی 100 درصد خودش داشته که بهت منتقل کرده

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

پسره ی خراب بهت منتقل کرده الانم میگه نداره توام باور کردی؟

دختر زودباوری هستش چرا این نسل اینطوری شدن

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه مثل درخت بهم متصله و داره بزرگ میشه متاسفانه نوع پیشرفتشم هست ک حتی میتونه ب خانوادتم منتقل بشع

🌿🍂من عاشق کتاب خوندنم ی دختر پاییزی ام که بوی هل ودارچین با خاک نمخورده و بارون رو میده عاشق قدم زدن و موسیقی گوش دادنم اگه ساعتها کتاب بخونم متوجه گذر زمان نمیشم من تاریخ بیهقی رو ۴ بار خوندم فیه مافیه رو ۲ بار اگه هزارین بار این دوتارو بخونم بازم کمه باور کن🥹🥹 هرچه در این جهان میگذر به دست تقدیر است امروز برتخت مینشینی و فردا در خاک میخسبی هیچ پادشاهی با تاجش نپایید و هیچ درویشی با بینوایی جاودان نماند پس مرد ان است در کار خیش راستی گیرد و دل از فریب دنیا باز شودوقتی به این فکر میکنم اگه میشد باهم مهربون باشیم دنیا جای قشنگ تری بود قلبم اکلیلی میشه ( من به شدت مخالف کسایی ام باوجود متاهل بودن خیانت میکنن و دنبال توجیح خودشون هستن)جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜 عقل ما را تا درخانه میبرد، اما عشق ما را در خانه میبرد. هر که عاشق شد، در حقیقت زنده شد؛ چون عشق جان جان است.

اگه مثل درخت بهم متصله و داره بزرگ میشه متاسفانه نوع پیشرفتشم هست ک حتی میتونه ب خانوادتم منتقل بشع

نه یه مدت هست ک اندازه اش ثابته و البته خارش و سوزش و علائمی ندارم ولی شکل درخته البته هنوز نمیدونم زگیل تناسلی یا ن از نظر خودم هست

یه زمانی به این کارا میگفتن زنا الان شده پارتنر ای خدا

دقیقا من شصت و نهی هستم چقدر دخترهای پاکی بودیم نمیدونم چی به سر جوونا اومده

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
نه یه مدت هست ک اندازه اش ثابته و البته خارش و سوزش و علائمی ندارم ولی شکل درخته البته هنوز نمیدونم ...

آره عزیزم اگه خوشه ای هست زگیله

عین ببخشید بلانسبت سگ دروغ میگه . داره مطمئن باشاز دیوار که زگیل نمیگیری اگه فقط با اون رابطه داشتی ...

من فقط با خودش رابطه داشتم و جز اون با هیچ کسی رابطه نداشتم اره احتمالا از خودم گرفتم آدم دروغگویی هم هست

نه یه مدت هست ک اندازه اش ثابته و البته خارش و سوزش و علائمی ندارم ولی شکل درخته البته هنوز نمیدونم ...

خیلی هیلی خیلی ناراحت شدم

انشالله فیستولی عفونتی جوش چرکی چیزی باشع

نیت کن گناه کنار بزاری برو دکتر ب لطف خدا چیزی نباشه 💔