2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی مداخلع شما باعث میشه خواهرت عصبی تر بشه و بچه دیگه فکمیکنه ی مدافع داره و حرف کوش نمیکنه

اره میدونم ولی این برای وقتیه که حق بامادره

نه وقتی که مادر حرف زوربگه

متاسفانه دخالت نمیکنم فقط میگم نزنش ولی بعدا یه طوری جرش میدم که از کرده خودش پشیمون بشه عنترسگ

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

منم شدیدددد دعوا کردم دلم سوخت برای خواهرزادم

خوب کرددددی

حتی فکرشم عصبیم میکنه،که من باشم بچمو یکی بزنه

حالا دلیل نمیشه چون مامان واقعیش اونه بیاد بزنتش

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

من تو تربیت پدر و مادر دخالت نمیکنم هیچوقت

اما جلوی تنبیه فیزیکی رو میگیرم حتما . سعی میکنم مادر رو آروم کنم که یه کم به خودش بیاد و آروم شه و درست تصمیم بگیره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من هیچی نمیگم مامانم میگه نکن بچه گناه داره البته بدجور نزدن تا حالا بیشتر بچه مامانشو زده اونم پاسخ داده

من خودم یه بار داشتیم بازی میکردیم جوگیر شدم بطری ابمو پرت کردم تو کمر بچه یکی باید خودمو بگیره

میدونی مداخلع شما باعث میشه خواهرت عصبی تر بشه و بچه دیگه فکمیکنه ی مدافع داره و حرف کوش نمیکنه

اون درباره بحث و دعوای لفظیه نه فیزیکی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

هزاران بار در این موقعیت بودم والا بچه رو نجات میدم میزم جلوشو میگیرم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید