یه جا یکی گفت اگه نخواهی طلاق بگیری یه دعا دارم که طرف بی تاب بشه که بدون زنش یا مردش نتونه حتی یه شب دوام بیاره .واقعی هست کسی از این چیزها نتیجه گرفته بگیرم
وقتی یکی تو سرنوشتت تون نیست بزور میخواید به خودتون جذبش کنید؟! اصلا بعدش لذتی داره براتون؟!
چه چیزا چه کارا!!!
دو دقیقه میای سایت حالت بهم میخوره از این طرز فکرا
🤍🦋یادت باشد آنچه که میاندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزلهی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔ از هر پدیدهای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمینداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم
https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه . عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»
مشورت کردم تا حالا انجام ندادم وقتی تو چاه میفتی دنباله هرکاری هستی نجات پیدا کنی .خدا رو صدا میزنی ...
چرا چاه؟!
خب بذار طرف خودش بیاد سمتت عزیز من
🤍🦋یادت باشد آنچه که میاندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزلهی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔ از هر پدیدهای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمینداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم