استیکرپاپیون مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 20 عنوان وکس خشابی برای نواحی خصوصی 30 بازدید | 3 پست من به پام انداختم خیلی خوب بود بعد به زیر بقل و بیکینیم انداختم هیچی نکند میشه راهنماییم کنید 1404/09/23 | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eelham عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4447 منم قبلا نوار ویت استفاده میکردم واسه دست و پا و شکم و ... خوب بود ولی زیربغل و بیکینی همه ش اوم موما میچسبید به بدنم و موها هم کنده نمیشد😑 هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
استیکرپاپیون مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 20 منم قبلا نوار ویت استفاده میکردم واسه دست و پا و شکم و ... خوب بود ولی زیربغل و بیکینی همه ش اوم موم ... جدی چرا اینجوری میشهالان با چی شیو میکنی
eelham عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4447 جدی چرا اینجوری میشهالان با چی شیو میکنی خودم فکر میکنم هم بخاطر رطوبت اون قسمتاس هم ضخیم بودن موهاش هم اینکه آدم خوب تسلط نداره واسه کشیدن پد از روی پوستمن الان یا ژیلت میکشم یا موبر میذارم هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....