2777
2789

تو تاپیک پر بازدید دیدم خیلیا خانم رو برای کتک خوردنش مقصر دونستن،چون کیک خواسته یا از شوهرش پرسیده هرروز دوسش داره یا نه😐

نمی دونم چه طرز فکری دارید که باعث میشه اینا رو دلایل موجه برای کتک خوردن بدونید، یا چه فعل و انفعالاتی تو مغزتون رخ میده که فکر میکنید مرد اگه عصبانی شد میتونه روی زن دست بلند کنه😐😑

ولی خواستم بگم به شخصه هرروز این سوال رو از شوهرم میپرسم و شوهرم با خوشروئی جوابم رو میده و از ذوق من خودشم خوشحال میشه، مجرد هم که بودم همش از مامانم میپرسیدم🙄

اصلا این خودش یه نوع ابراز محبته! یعنی من خیلی دوستت دارم و به فکرتم پس از تو هم متقابلا میپرسم

و دیگه این که وقتی یه نفر خطای به اون بزرگی میکنه دیگه مهم نیست اول کی شروع کرده، چون واکنشش آنقدر تند بوده که با کنش اولیه همخوانی نداره و غیر طبیعیه. همسر ایشون نیاز به درمان داره، فقط همین.

کاش برای یه بارم که شده ملت ما از قربانی نکوهی دست بردارن😑

I will always love you❤️💖💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ابراز محبت نیست عزیزم بهش میگن کمبود اعتماد به نفس ضمنا اون تاپیک به نظر من فیکه پس زیاد غصه نخو ...

اصلا ربطی به اعتماد به نفس نداره

مثلا من نمیدونم شوهرم دوسم داره؟ دیگه از مامانم که مطمئنم😐🙄

والا نمیدونم من زیاده خواهم یا خانومای اون تاپیک پیکمی اندرک نمیکنمشون😂

والا من این چیزا رو میشنوم احساس میکنم شوهرم تحت ظلم و سلطه ی من داره زندگی میکنه😐🤣

همینا که به خواهرشوهر مادر شوهر فحش میدن تو هر تامیکی حتی اگر حق با قوم شوهر باشه خودشونو برای عروس پاره میکنن پاش برسه از قوم شوهر زن ستیز تر میشن یه مشت خانوم جلسه ای....

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

والا نمیدونم من زیاده خواهم یا خانومای اون تاپیک پیکمی اندرک نمیکنمشون😂

کتک نخوردن زیاده خواهی نیست عزیزم جز حقوق های اولیه انسانیه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍