2777
2789

اصلا دنبالش نباش که کی بود و کی هست فرار کن ازش

ولی ای کاش پلیس فتا می دادی اطلاعاتش رو شاید طرف سابقه دار باشه و بعد تو نره دنبال یه دختر ساده دیگه

لطفا اطلاعات خانوادگیت رو به هیچکس نده این که بچه طلاقی باید تو خواستگاری مطرح می کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دنبالش نباش که کی بود و کی هست فرار کن ازش ولی ای کاش پلیس فتا می دادی اطلاعاتش رو شاید طرف سا ...

نه دیگه گوه خور شدم کلا از دیسب تاحالا یک سره میگه شماره مادرتو بده میخام بدم مادرم ادم متوجه نمیشه چی ب چیه منم ندادم باهاش کات کردم بهم گفت خرابش کردی فاطمه همه چیو خراب کردی بعدم رفت عجب

اسمشوتو برنامه دکتر تو یا پزشکت بزنی میاد بالا که واقعا دکتره یا ن

الان پروفایلشو تو سایت نظام پزشکی فرستاد یه سلفیم تو خونه با لباس خونگی فرستاد عکسا مطابقت داره گفت بس کن این شکاکیاتو دو دستی بچست به رابطتت خرابش نکن دیگ نمیدونم چیکار کنم

نه دیگه گوه خور شدم کلا از دیسب تاحالا یک سره میگه شماره مادرتو بده میخام بدم مادرم ادم متوجه نمیشه ...

شماره مادرتو میخواسته که باهاش تهدیدت کنه زنگ میزنم به مادرت میگم باهام بودی زنگ میزنم بهش میگم عکس فرستادی و هزار دروغ دیگه میزاره که ارع میگم بهش میگم که مجبورت کنه باهاش ادامه بدی

الان پروفایلشو تو سایت نظام پزشکی فرستاد یه سلفیم تو خونه با لباس خونگی فرستاد عکسا مطابقت داره گفت ...

من متوجه نشدم الان این دکتره همونیه که یکی از کاربرا عکسشو فرستاد سنش زیاد میزنه ؟؟؟ توی صفحه های اول بود

من متوجه نشدم الان این دکتره همونیه که یکی از کاربرا عکسشو فرستاد سنش زیاد میزنه ؟؟؟ توی صفحه های او ...

نه این اون نیست ببین این میگه من ازمون تخصص دادم تموم شده پروفایلم در حال بروز رسانیه سایت باید تایید کنه الانم عکس سلفیشو فرستاد یکمم حرف زد نمدونم چکار کنم عکس میز کارشو تو سایت نظام پزشکی فرستاد نوشته بود دکترای حرفه ای پزشکی گفت الان خودم بهش دسترسی دارم صبر کن تا تایید بشه

الان پروفایلشو تو سایت نظام پزشکی فرستاد یه سلفیم تو خونه با لباس خونگی فرستاد عکسا مطابقت داره گفت ...

کاریو گفتم انجام بده حالا

تو پذیرش 24یا دکتر تو

اسمشو بنویس ببین تو نظام پزشکی اصلا اسمش هس؟

برا بقیش هم میگم چیکار کنی

فعلا رابطه رو خراب نکن ولی اعتماد هم نکن

جایی هم نرو با ایشون

درخواست دوستی ممنوع...

پس ول کندکتر نیسغیرممکنه دکتر باشه و بالا نیادچون با شماره نظام پزشکی بالا میان

ببین این میگه من ازمون تخصص دادم تموم شده پروفایلم در حال بروز رسانیه سایت باید تایید کنه الانم عکس سلفیشو فرستاد یکمم حرف زد نمدونم چکار کنم عکس میز کارشو تو سایت نظام پزشکی فرستاد نوشته بود دکترای حرفه ای پزشکی گفت الان خودم بهش دسترسی دارم صبر کن تا تایید بشه