2777
2789
عنوان

با پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 34 پست
پسر قحطه حوصله داری با دودلی بری تو یه زندگی ازدواج مسخره بازی نیس تو ازدواج خودخواه باش

یکی میگفت همه پسرا میکنن. این حالا اعتراف کرده . میترسم بقیه ام بکنن بعد فقط اعتراف نکنن

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه پسرا این کارو کردن تو زندگیشون

دوجنسه بودی و میدونی که همه ی پسرا اینکارو کردن .مثل اینکه که بگی همه ی دخترا از جمله ی خودم خودمونو انگشت کردیم

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یکی میگفت همه پسرا میکنن. این حالا اعتراف کرده . میترسم بقیه ام بکنن بعد فقط اعتراف نکنن

کسی که خودش اعتداف کنه یعنی پشیمون نیس و حتی افتخارم میکنه و سخت ترک میکنه کسی که قایم میکنه بعنی خجالت میکشه و ترک کردنش زیاده

درسته همه میکنن ولی اعتیاد ندارن

دوجنسه بودی و میدونی که همه ی پسرا اینکارو کردن .مثل اینکه که بگی همه ی دخترا از جمله ی خودم خودمون ...

آروم باش وقتی داری با دیگران حرف میزنی

اسی جای خال گذاشته من فکر کردم نوشته خودارضایی

نه گل همچین چیزی نیست

ممکنه بایکسشوال یا گی باشه

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

باور کن همه انجام میدن یعنی امکان نداره از ۱۰۰ تا شااید یدونه انجام نده

خب قبول. سوالم اینه بعد ازدواجم ادامه میدن یا نه. چون اگه بعد ازدواج ادامه بده نمیخوامش

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
خب قبول. سوالم اینه بعد ازدواجم ادامه میدن یا نه. چون اگه بعد ازدواج ادامه بده نمیخوامش

نه فکر نکنم شایدم بعضیا انجام بدن همه مردای متاهل قبلا انجام دادن دلیل نمیشه الانم انجام بدن