2777
2789
عنوان

باید چی کار بکنم

118 بازدید | 7 پست

شوهر خواهرم ۳۰ _ ۴۰ سالش است و اوایل باهام خیلی خوب رفتار می کرد و بعضی وقتا این رفتار هایش خیلی زیاد می شد که گاهی به این رفتار هایش شک می کردم که آیا همش فیلم است یا نه از سر صداقت و مهربونی اش است ولی الان یکسالی است که دیگه داره بهم بی احترامی می کنه و همش بهم تنه و کنایه می زنه آخرش هم با یه خنده

و گفتن شوخی کردم جمع اش می کنه و هیچ کس هم هیچی بهش نمی گه حتی خواهرم

من خواهرم را خیلی دوست دارم و به خاطر اون است که هیچی به شوهر خواهرم نمی گم و همیشه احترامش را نگه می دارم ولی دیگه خسته شدم

هربار که منو میبینه یک نیش و کنایه میزنه

همش باخودم فکر می کنم که من که کاری باهش نکردم پس چرا اینجوری باهام رفتار می کنه

باید چی کار بکنم ؟؟؟؟

باید جوابشو بدی که حد خودشو بدونه دفعه بعد که بهت حرفی زد خیلی جدی نگاش کن و بگو از این مدل حرفا حس خوبی نمیگیری و دوست داری احترام و صمیمیت در کنار هم بینتون باشه همین بدون دعوا و بحث

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن رابطه رو خیلی کم کنی

مثلا به بهونه درس خواندن وقتی میان بری سلام بدی وبر ی تو اتاقت ،رفتار اون آدم برات مهم نباشه اصلا محلش نده شوهر خواهراته ،شوهرخودت نیست که رفتارش برات مهم باشه

غریبه ها در شب🌹

مشخصا انقدر هیچی نگفتید که رفتارش ادامه دار بوده

تغییر رویه بدین

سعی کنید تا اونجا که ممکنه باهاش هم صحبتی نکنید

لازم شد بعد اینکه حرفی زد که خواهرتون هم شنیده ،اول به خواهرتون بگید که مداخله کنه جهت اینکه بی حرمتی بیشتر نشه

یمدت کمرنگ بشید تا متوجه بشه رفتارش درست نبوده ،ارتباط کمتر کنید کلا باهاش

باید جوابشو بدی که حد خودشو بدونه دفعه بعد که بهت حرفی زد خیلی جدی نگاش کن و بگو از این مدل حرفا حس ...

یک چند باری بهش جواب دادم ولی با احترام و یک مدت کمتر می گفت ولی یکم که میگذره انگار یادش میره و باز شروع می کنه

خواهرم میگه توی خانواده اش اینجوریه که همه به هم تنه و کنایه می زنن و این مثل یک عادت می مونه براش و دست خودش نیست و داره شوخی می کنه

ولی توی خانواده ما اینجوری نیست و من خودم خیلی احترام برام مهمه و تا می تونم سعی میکنم که به خودم و دیگران احترام بزارم و خیلی بدم میاد از اینکه یکی بهم بی احترامی کنه

و هرچی هم که به خواهرم میگم که داره بهم بی احترامی می کنه اون توجه نمی کنه میگه که نه اینا همه شوخی ان!!!