2777
2789
عنوان

سهام عدالت واسه کی واریز شده

238 بازدید | 25 پست

بعداز ظهر 1 تومن اومده ب حسابم کسی هم برام نفرستاده. میگم شاید سهام باشه.. واسع کسی واریز شده؟؟

البته من حسابم خراب بود 2/3 مرحله برام واریز نشده بود چند روز پیش درستش کردم گفتن این مرحله و معوقه ها با هم واریر میشه پس این مبلغ نمیتونه اون چندمرحله معوقه باشه چون هربار 500/600 واسم میومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سهامو که دولتمردان ابراز بی اطلاع کردن از پرداختش

ضد حال بود واسم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
پرداخت سهام فعلا تکذیب شد

💔

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
آخه شهریور واریز کردند ینی بازم واریز میکنن بعدشم سابقه نداشته 1 تومن

اره میگن واسه شب یلدا میخوان واریز کنن. من 2/3 مرحله نگرفتم حسابم مشکل داشت درستش کردم گفتن همه رو با این مرحله جدید واریز میکنن. برا همین مطمئنم ک سهام عدالت نیست

اره میگن واسه شب یلدا میخوان واریز کنن. من 2/3 مرحله نگرفتم حسابم مشکل داشت درستش کردم گفتن همه رو ...

پس خوبه ولی کاش یه کم بیشتر باشه

مدرس و مترجم زبان ترکی استانبولی ملکه زندگی خودت باش نه ملکه یک پادشاه 👑