خانم خوشگله ببین اول پیاز، فلفل دلمه یا فلفل معمولی (قارچ اگه دوست داشتی) رو خورد میکنی، سرخ میکنی، بعدش گوجه رنده میکنی و ادویه (فلفل سیاه، زردچوبه) همراه رب میزاری قشنگ کنار پیازا قشنگ آبش کشیده بشه، خوشرنگ تر و پررنگ تر بشه، در همین حین یه کوچولچ شکر و نمک میریزی توش یه حفره درست میکنی تو تابه تخم مرغارو میشکنی سفیدش پخت زود قاطی کن، سیر هم اضافه کن بعدش پنیر یا کره بزن توش و نوش جونت.
من گوجه رو ریز خرد میکنم اول پیازو داخل روغن سرخ میکنم بعد گوجه اضافه میکنم و سرخ بعد تخم مرغ و اضافه میکنم اگه دوست داری هم بزن اگه نداری عسلی کن من عسلی خیلی دوست دارم اگه دوست نداری بذار کامل بپزه نوش جان
هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)
گوجه رو نصف میکنم میذارم تو تابه همراه کمی روغن درشو میبندم تا یکم بپزه پوستش راحت کنده شه بعد با گوشت کوب لهش میکنم یکم پوره سیر میزنم صبر میکنم گوجه خوب سرخ شه به روغن بیفته بعدم تخم مرغارو که تو ظرف دیگه هم زدم بهش اضافه میکنم ادویه هم نمک و فلفل سیاه زیاد و زردچوبه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز