2777
2789
عنوان

حالم از این عروسا بهم میخوره

445 بازدید | 50 پست

طرف تاپیک زده اگه شوهرتون مادرش بغل کنه ناراحت میشید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این سوال داره😐

اگه کسی همچین حسی داشته باشه خدا به راه راست هدایتش کنه.

خدا بهش کمک کنه که انسانیت داشته باشه.

آخه چی میشه ی زن خودش رو با مادرشوهرش یکی میبینه؟

من قبول دارم شاید با شما بد باشه، ولی به هر حال مادرِ اون طرف هست.به دنیاش آورده...

حتی آتیش بندازه تو زندگیت بله حق داری ناراحت شی ، به خدا شکایت کنی...چه بدونم از این قسم.

ولی برا این ناراحت شدن 🤮

آخه مگه شوهر شما میتونه عزیزتر از پدرتون باشه که انتظار دارید شما عزیزتر از مادرشوهرتون باشید؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چی فکر میکنید...

شاید یکی بگه، این همه دوست ندارن خب زن نگیره بره نیاز هاش رو مادرش برطرف کنه...

استغفرالله انگار من بگم شما هم ازدواج نکن برو با پدرت نیازت رفع کن...

🤮🤮🤮🤮🤮🤮

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بعضی عروسا بشدت بد ذات و پلیدن واقعا ادم باورش نمیشه که در چه حد یه ادم میتونه بدجنس و حسود باشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
خدا عروس ها رو از شر شماها حفظ کنه

خدا هم شما رو به راه راست هدایت کنه که اول بخون بعد کامنت بذار.

بعد اینکه تعصب بی جا...صرفا نشان دهنده جهل هست

دوستِ عزیزم

شما انسانیت داری که فقط با یه سوال کامل آدمو قضاوت میکنی و تاپیک میزنی؟ از یه سوال پرسیدن کااااامل فهمیدی طرف چجوریه و چی شده و چجوری فکر میکنه؟؟؟

از دست شما ها ادم نمیتونه یه سوال بپرسه

شما انسانیت داری که فقط با یه سوال کامل آدمو قضاوت میکنی و تاپیک میزنی؟ از یه سوال پرسیدن کااااامل ف ...

من اصلا به شما اشاره کردم!

تگ کردم...

چرا جوگرفته اومدی کامنت گذاشتی...

چه حرفای بیخودی

اگه پدر زنه برینه تو زندگی دامادش و دامادش رو بچزونه اونوقت داماد باز از این محبت بیخود پدر زن نسبت به دخترش باز خوشحاله و ناراحت نمیشه؟

بعضی دوستی ها دوستی خاله خرسه ست

بحث حسادت نیست که کسی بگه مادرشو دوست نداشته باشه

ولی بحث اینه مردی که نمیتونه بین زن و مادرش تعادل برقرار کنه گوه میخوره زن میگیره ی دختر سیاه بخت میکنه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....