یکی از دوستام خواهرش ازدواج کرده دهنش خودش سرویس کرده گل بله برونش با نیسان اوردن توی جعبه بله برونش آیفون ۱۷ مارک لوازم آرایش و.. حلقش از این نگین دارای سنگین بعد دقیقا مدل دست های جورجیناتو عکس کرده😂💔همش عکس خونه ویلایی شون میزاره پسره هم طلا فروش بعد من یه دوست پسر دارم از نظر ظاهری خدایی خوشتیپ بعد اومده میگه حواست باشه من با این پول گول نزنم دوست پسرتو( اینو دوستم گفت) دیده دوست پسرم این چن وقت ورشکستگی مالی پیش اومده واسش با پیج فیک فالوش کرده این عکسا هی میزاره استوری چون با پیج اصلیش دوست پسرمبلاکش کرده قبلا
چون واقعا مال روستا هستن و بشدت خانواده بد دهنی هستن میشناسمشون و اینکه بگه قید دوست پسرت بخون من جورش کردم ؟؟ باهاش چطور رفتار کنم؟ ( تا دیده دوست پسرم مشکل مالی براش پیش اومده) رفته با پیج فیک فالوش کرده و هی عکس لاکچری مثلا میزاره
بحث روستا به کناربعضی از تهرانی ها به شیرازیا و تبریزیا و ...کلا غیر تهرانیا.میگن دهاتی شهرستانیربط ...
دقیقا الان دیگه شهرستانی و دهاتی شده فحش زشته واقعا
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
چون واقعا مال روستا هستن و بشدت خانواده بد دهنی هستن میشناسمشون و اینکه بگه قید دوست پسرت بخون من ج ...
تو شهر از این ادم ها نیست ؟
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن