قلم چی کلا قبول ندارم یارو با تراز ۴۰۰۰ دیدم یهو کنکور پرستاری قبول شده پس نشون میوه سطح تقلب خیلییییی بالاس
تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱
من اونموقع گوشی میبردم از عربی عکس میدادم عمم جواب میداد من میزدم...حالا نمیدونم گوشی بردن آزاد بود یا نه
مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭
دیگه منم موندم کنکور چجور قبول شده😂ولی گفت میانگین ۵۲۰۰ بوده تراز قلم چیم ولی خیلی از آزمون ها رو خراب میکردم
تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱