2777
2789
عنوان

رحمت و بهشت خدا به کسی که پاسخ بده

119 بازدید | 18 پست

حاضرید با کسی ازدواج کنید که منکر تمامی ادیانه و امام و پیغمبر رو قبول نداره و فقط خدا رو قبول داره و معتقده خدا در امور زندگی و جهان دخالت نمیکنه

و آدم شریف و باشعوریه و چشم چران و زن باز نیست

و کاری به عقاید دیگران نداره

وا معلومه

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند بار میگی عزیزم؟ گفتم من نه اینکارو نمیکنم چون خودم به هم خدا دین پیامبر و امام ها رو قبول دارم و نمیتونم با همچین شخصی ازدواج کنم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

اگر شما ها نماز هستی بهتره قید ازدواج با اون را بزنی من 4تا از خواهران با بی نماز ازدواج کردند شوهرانشان کاری کردند که خواهر های من که بسیار مفید بودند بی نماز والان هم بی حجاب شدند

چند بار میگی عزیزم؟ گفتم من نه اینکارو نمیکنم چون خودم به هم خدا دین پیامبر و امام ها رو قبول دارم و ...

من می خوام نظرات بیشتری ببینم

به این خاطر پنج تا تاپیک با همین موضوع میرنم