2777
2789

هر روز باید شوهرم بره خونش،خونه هامون یه خیابون فاصله داره ،هر شب بعد کار شوهرم میره خونه اونا ،

خدا نکنه مریض بشه ،یادش میره دو تا دختر و شوهر داره ،همش توقع دازه شوهرم روزی ده بار بره بهش سر بزنه ،هز جا بخوایم بریم چون نزدیک هستیم شوهرم میگه مامانم اینا هم بیان ،امروژ به شوهرم زنک زدم گفتم شب زود بیا میخوام برم فروشگاه خرید ،هنوز نیومده رفته خونه مادرش ،دیشب تا ساعت ۱۲ شب هم اونجا بود،

دیگه آرزوی مرگ مادرشوعرم میکنم ،شما جای من بودید چیکار میکردید ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اون هرجا میرین مادرشو میبره شما ام به مادرت زنگ بزن بگو اماده شو میایم دنبالت

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

پسرت اینجوری باشه پسر بدیه؟

اره

پسر من بعد از ازدواج باید به فکر زن و بچه اش باشه،بعد عمری میخام با شوهرم تنها باشم چیه هی فرت و فرت میاد بالا سرم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

پسرت اینجوری باشه پسر بدیه؟

بله پسر بدیه ،وابسته و بدون قدرت تصمیم گیریه و مناسب ازدواج نیست و پسر بدیه 🙂

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

شوهر منم اوایل ازدواج اینطور بود

خونمون کنار خونه پدرش بود

دم به دقیقه میرفت اونجا

مثلا داشتیم با هم حرف میزدیم یهو میدیدم نیست

یکساعت بعد برمیگشت

دوباره یکم میموند میرفت

البته من ایراد از خود شوهرم بود مادرشوهرم بهش میگفت برو خونه ت زنت تنهاست

ولی خب شوهرم انگار به خونه خودمون عادت نداشت

آخر یه بار بهش گفتم تو که میخوای همش خونه پدرت باشی واسه چی منو برداشتی آوردی اینجا که همش تنها باشم؟ فکر میکنی من دلم نمیخواد برگردم خونه بابام پیش خانواده م باشم ؟