جحخهعغف مدیر استارتر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 1030 عنوان می دونی چی گفت 80 بازدید | 9 پست بعد از سالها خیانتش بهم گفت تو شرو از ور تشخیص نمیدادی وگرنه می فهمیدی ولی من فقط بهش اعتماد داشتم مثل خودم می دیدمش دیروز | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delaramjahangiri عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 3395 چرا خیانت میکنن چشونه چ خبره هر تاپیکی میرم همه از زندگیشون ناراضی آن حتی اونا ک با عشق ازدواج کردن یکی شوهرش کتکش زده یکی خیانت کرده یکی شوهرش براش کادو نمیگیره و براش ارزش قائل نیس یکی برا دوس دخترش رز هلندی میخره برا زنش گل داوودی
جحخهعغف مدیر استارتر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 1030 الان بهش فحش بدم ناراحت میشی؟ نه بابا بگو میدونی بزار بگه روزی که رفتم اگه پشت سرم خودشو کشت هم برنگردم نگاش کنم
جحخهعغف مدیر استارتر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 1030 چرا خیانت میکنن چشونه چ خبره هر تاپیکی میرم همه از زندگیشون ناراضی آن حتی اونا ک با عشق ازدواج کردن ... نمی دونم فقط خدا کمکم کنه برای همیشه برم قشنگ می دونم داغم می مونه رو دلش چون بد نبودم
قژقژی عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 290 عجبنه تنها بویی از انسانیت نبرده ،بلکه از اعتماد تو هم سو استفاده کردهچقد خر واقعا چقد احمق کسی که نمیدونه معنی اعتماد چیه واقعا لیاقت زندگی کردن ندارعامیدوارم ناراحت نشی ،و واقعا خیلی حیوان صفته
جحخهعغف مدیر استارتر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 1030 عجبنه تنها بویی از انسانیت نبرده ،بلکه از اعتماد تو هم سو استفاده کردهچقد خر واقعا چقد احمق کسی که ن ... خیلی از خودم بدم اومد اینقدر دنیا رو قشنگ می دیدم
جحخهعغف مدیر استارتر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 1030 فقط یه چیزی بگید تا زمانی که می رم بی خیال بشم غصه نخورم معدم چند روزه درد می کنه