2777
2789

خانما شما جارو عصایی دارید؟ چه مارکی پیشنهاد میدین؟؟

وزنش چقدر باید باشه؟؟

من یه جاروعصایی دیدم وزنش۳ونیم هست ب نظرتون زیاده؟

من دارم چند بار بیشتر استفاده نکردم بنظرم بدرد نمیخوره

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وزن و ایناش رو نمی دونم

ولی پارسال پیش یه آشنا قیمت گرفتم گفت ب درد نمی خوره نخرش

اون موقعه گفت فقط گرون هاش خوبه بالای 18تومنه

بقیه مکش و ایناش خییلی کمه

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش

من برند دیرما دارم زیر مجموعه شیائومیه. در یه کلام عالیه. خواهرم و خواهر شوهرمم دیدن چقدر خوبه واسه خودشون خریدن.

وزنش فکر میکنم حدود دو کیلو باشه. دسته عصاییشم جدا میشه ، تبدیل میشه به جاروی کوچیک برای تمیز کردن داخل خودرو. هپای قابل شستشو هم داره و خوراک جمع کردن مو و گرد و غباره.

با وجود توان به ظاهر کم ۶۰۰ واتی به شدت تمیز میکشه و چون باریکه به راحتی زیر مبل و جاهای کنج و باریک رو تمیز میکنه. علیرغم قیمت پایینش، سری های گوشه کش و فرچه ای هم داره و من توی این دو سالی که دارمش واقعا ازش راضیم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من وزن و ایناش رو نمی دونم ولی پارسال پیش یه آشنا قیمت گرفتم گفت ب درد نمی خوره نخرش اون موقعه گفت ف ...

جاروهای شارژی، دارای دسته ثابت و محفظه آب و خاک، واقعا بدرد بخور نیستن چون در کنار قیمت بالاشون کارایی لازم رو به دلیل وزن بالای جارو که دست رو خسته میکنه ندارن. علاوه بر این داشتن اپشن مکش اب و خاک هم استفاده و نگهداریشو پیچیده میکنه و هم دسته ثابتشون از عملکردشون توی جاهای تنگ و کوچیک کم میکنه و نهایتا باتریای شارژیشون هم زود خراب میشه!

اگه مدنظرته مثل من از جارو عصایی به جای جارو دستی و هر روزه استفاده کنی، همن جاروهای برقی عصایی دسته جدا مثل برند مرلین پارس خزر، برند فکور و برند دیرمای شیائومی کاملا راضیت می کنن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم