به دلایلی همشو فروختم هرروز که گرون میشه ناخوداگاه ناراحت میشم اخه من خیلی ارزون فروختم اگه الان بود سه برابر شده بود امروز دست خودم نیس ولی حوصلم سر این موضوع بهم ریخته دیگه کی میشه اون همه طلارو خرید
باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکی معرفی کرد بهش اعتماد کردم یه اشتباه بی خود فقط اعتماد مهندس معدن بود فکر کردم آدم حسابی و با شخصیت هست همین ، بجایی نرسیدیم فعلا اون موقع پونصد میلیون میشد الان شیش و خورده ای نزدیک هفت میلیارد ولی همون پونصد تومن هم نمیده جلبشو دارم اما جاشو عوض میکنه من تهران هستم اون اردبیل و ارومیه ،،.
خیلی راحت یه لیوان آب یخم روش داره برا خودش میگرده کیف میکنه به قران یه بارم دادگاه نیومد محکوم شده اما عین خیالش نیست همه چی زده به نام زن و بچه ، به نام خودش چیزی نیست من یه نفر هم نیستیم از ده نفر سه پیش کل ده میلیارد دودره کرده میدونه هم آخر آخرشم گیر بی افته فقط یک کلام ندارم بدم همین ، قسطی ماهی ده بیست میلیون میدم قاضی هم چی میخواد بگه میگه باشه اونهم یه ماه قسط بده سه ماه نده دوباره از اول باید بری پرونده تشکیل بدی.