2777
2789

بعدش یهو عذاب وجدان میگیرم

تایپیک قبلیم هست چون مادرم فتنه درست کرد و بابام فحشم داد با اینکه باردارم

روز زایمانم هم نمیان و تنهام توو بیمارستان، تا حالا خونم نیومدن

زنگ هم نمیزنن نه تنها از بعد این ماجرا از قبل هم همین بودن سراغ منو نمیگیرن

یه ماه دیگه به دنیا میاد بچم نمیخوام بچم رو نشونشون بدم. شما باشید چه کار می کنید؟ می بخشیدشون؟

خیلی واست ناراحت شدم....

خدا واست جبران کنه♥️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبخش ولی از دیدن نوشون هم محرومشون نکن

آخه میگم اگه بچم براشون مهم بود که به منه حامله فحش نمیدادن حداقل بخاطر بچم

اما به بار مامانم گفت بین حرفاش میخوام بغلش کنم دستشو بگیرم ببرمش بقالی

همین همش میاد توو ذهنم یهو دلم میگیره

اگه خودشون پیگیری نشن نه

فارغ از پدر و مادر بودن اگه همینجور بیمیلی نشون بدن یعنی که مایل نیستن هیچ ارتباطی باهام داشته باشن و من رو عامل عصاب خوردی خودشون میدونن

پس نه زندگیشونو بهم نمیزنم

ارزو های بزرگ ، 

آخه میگم اگه بچم براشون مهم بود که به منه حامله فحش نمیدادن حداقل بخاطر بچماما به بار مامانم گفت بین ...

منم میگم کینه و کدورتو به بچت انتقال نده

کی واسه پدر و مادر عزیز تر از بچه دختر میشه

She is working on a bio…

نشون نده وقتی بیمارستانم نمیان. بچه چی هست حالابسلامتی

بچم دختره

خیییلی تنهام گذاشتن

حتی به بهانه خرید سیسمونی واسه بچه من طلبشون رو از اقوام گرفتن در حالی که واس بچم جوراب هم نخریدن منم توقع نداشتم اما توقع این بازی دادن هارو هم نداشتم

بچم دخترهخیییلی تنهام گذاشتنحتی به بهانه خرید سیسمونی واسه بچه من طلبشون رو از اقوام گرفتن در حالی ک ...

ای جان دخمل نرم و پنبه . اسمش چیه

ایشالااااا راحت بزای خیلی بخودت برسی هاااا

الان نمیان.زایمانتم که قرار نیس بیان.بعدشم پس نمیان.تواه ناخواه نمیبینن اصلا نی نی رو

نه کلا خونه ام هم نیومده مادرم ۴ ساله ازدواج کردم چشام به راه خشک شد چند ماه یکبار زنگم نمیزنه

منظورم این بود خودم بچم رو ببرم از طرفی خیلی بی لطفن هرچی میخوام برم سمتشون بعد میگم آخه دلم رو به چی خوش کنم