2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین باید ۴ تا ۶ هفته بعد از سقط کردن حتماً پریود بشی برو حتماً دکتر سونو بقایا بده ببین وضعیتت چه جوریه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
یبار شدم الان بار دوم نشدم

اگر اقدام کردی به بارداری یا یک درصد احتمالاً از دستت در رفته باشه احتمال اینکه باردار شده باشی هست چون بعد از سقط به شدت رحم آماده باروریه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اره بقایا مونده بخاطر اونه یعنی؟؟؟

اگر بقایا مونده باشه امکان داره خدایی نکرده یه وقت عفونت شدید بگیری باعث بشه رحمتو از دست بدی چرا نمیری کورتاژ بکنی بقایا رو در بیاری یا بری دکتر بهت دارو بده که بقایا رو دفع بکنی

اگر بقایا مونده باشه امکان داره خدایی نکرده یه وقت عفونت شدید بگیری باعث بشه رحمتو از دست بدی چرا نم ...

رفتم داد خوردم مشکل اینه پریود نشدم گفت با پریودی دفع شد شد نشد بعد کورتاژ

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز