2777
2789
عنوان

دیوونه شدم

36 بازدید | 5 پست

دو روز دیگه پریودیمه رحمم داره کنده میشه کمرم داره نصف میشه همش دوست دارم گریه کنم اعصابم خورده چرا باید از ۱۱/۱۲سالگی پریود بشم تا الان همشم با درد قبلا اینجوری پی ام اس نبودم ولی خب خونریزی زیادی داشتم دردمم بعد اینکه پریود میشدم بود آخه خدایا قربونت برم من مگه میخوام سن پایین ازدواج کنم یا میخوام باردار بشم نهایت بخوام یدونه بچه بیارم که اومدم کلی عوارض داره از جسمی بگیر تا پوستی درد زایمان و..... حالا خونریزی های بعدش بماند چقد تو همون سز خون میره جدا حالم بهم میخوره گاهی دلم میخواد شوهر نکنم حس خوبی نمیگیرم حس میکنم فقط آدمو بخاطر رابطه ج میخوان تهشم بچه میخوان همیشه میگم چرا اینقد درد بکشم اینقد بچه تو پرورشگاه هست یکی رو به فرزند خوندگی بگیرم هم ثواب داره همم خودم آسیب نمیبینم دیروز تو مترو زنه رنگش زرد چشاش حلقه زده بود همشم چرت میزد مشخص بود اصلا وضعیت مالی خوبی ندارن دوتا پسر بچه داشت کتونی هاشون همه سوراخ داغون بود مامانه همش چرت میزد حتی بچه ها بیدارش کردن انگار سومیم حامله بود اینقد اعصابم خورد شد آخه خیلی بده اینقد ظالم باشی خودت اه نداری چند نفر دیگه ام اسیر کنی خودم که میخوام با کسی ازدواج کنم خیلی اهل بچه آوردن نباشه یعنی خیلی گیر بچه آوردن نباشه چون اصلا خوشم نمیاد خودمو داغون کنم واسه یه بچه کلی استخون درد کلی کلسیم وشیره وجونمو بدم به بچم خودم چه جونی برام میمونه خیلی باید خوش اقبال باشم یه مرد خوب برام بیوفته کسی که ارزششو داشته باشه بخوام براش بچه ای به وجود بیارم شاید خیلی ها درکم نکنن ولی حاملگی وزایمان کلی از ویتامین هاشو میگیره تازه خیلی ها اینقد پرو ان که حس میکنن پسر تخم دو زردس خوشبحال کسایی که نفهمیدن نه پی ام اس چیه نه درد پریود چیه نه بارداری سختی داشتن حتی زایمان خوبیم داشتن حالا نمیدونم واسه سیستم قویه یا چی فقط میدونم تغذیه خوبی دارم سعی میکنم تغذیم مفید باشه ولی باز درد لعنتی ولم نمیکنه انگار کمرو رحمم دارن نصف میشن 💔💔💔💔دلمم نمیخواد دیگه شیاف بزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان