2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشیمونی از ازدواج?

نمیدونم اما اشتباهات توی تصمیمم زیاد بوده خودم خیلی بی تجربه و ساده کم توقع بودم باورت میشه به وشوهرم گفتم ساید نخر رو جهاز اما اون گقت ن جهاز عروس باید خوب باشه

حق با توعه ازدواج کلی مسئولیت داره کلی دردسر زایمان از خودگذشتگی میخواد گاهی باید همه چی رو بریزی تو خودت همش باید به فکر آینده باشی مجردی اگه تو خانواده خوبی باشی عالیه نه غم داری نه غصه فقط به فکر پیشرفتی ولی وقتی آدم سنش بره بالا دیگه نتونه کار کنه و به اندازه ای بتونه خودشو تامین کنه وقتی دوستای صمیمی هم سن و سال آدم گ درگیر زندگی خودشونن و خوب پدرو مادرم که همیشه نیستن اون موقع ست که آدم میگه کاش ازدواج کرده بودم در کل ازدواج تو سن درست با آدم درست خوبه وگرنه عذابه و مجردی صد درصد بهتره

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
حق با توعه ازدواج کلی مسئولیت داره کلی دردسر زایمان از خودگذشتگی میخواد گاهی باید همه چی رو بریزی تو ...

همیشه ادم مبگه کاش اروواج کنم اما الان خانواده شوهرارو دیدم عمرا واقعا پشت دستم داغ میکنم بالاخره یه تیکه نون پیدا میشه و بچه ام دارم چندتا اخرش چه شوهر باشه نباشه تنهاییه

جوونم حس تنهایی دارم

همیشه ادم مبگه کاش اروواج کنم اما الان خانواده شوهرارو دیدم عمرا واقعا پشت دستم داغ میکنم بالاخره یه ...

آره درکت میکنم زندگی مشترک خیلی سخته مخصوصا با این قوانین که زن برای دوران پیریش هیچ پس انداز و دلگرمی نداره مرد هر موقع تصمیم بگیره میتونه ولش کنه فقط میتونم بگم به فکر خودت باش خودت اولویت زندگیت باش اول خودت بعد بچه و همسر چیزی که بعد ده سال زندگی فهمیدم با اینکه شوهرم مرد خوبیه ولی هیچ کس به جز خودم به فکر خودم نیست و درک نمیکنن

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪