2777
2789
عنوان

از شیر و پوشک گرفتن

81 بازدید | 14 پست

خانما دخترم هجده ماهش تموم شده

صبحا تا بلند شه میبرمش حموم پوشکشو وامیکنم دستشویی میکنه خودشم بعضی وقتا چمباتمه میزنه ک میفهمم دستشویی داره

برای از پوشک گرفتنش باید حتما از شیرگرفته بشه؟ و تا دو سال صب کنم برای از شیر گرفتنش؟

برای از شیر و پوشک گرفتنش تجربه هاتونو لطفا بگین

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
واسه هردوشون زوده چقدر عجولی ...یچه من ۲سال و نیمه هنوز پوشک میشه یه فشار نیار

شیر خودتو میدادی؟ کی از شیر گرفتیش؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خودتو میدادی؟ کی از شیر گرفتیش؟

من تا ۱۶ ماهگی شیر خودمو دادم بعدش مریض شدم دارو باید میخوردم شیر خودمو قطع کردم و تا ۲۲ ماهگی شیرخشک دادم دیگه خودش شیشه نمیخواست

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

شیر رو سر دوسال گرفتم.

البته دوسه ماه قبل از دوسالگی کامل بشه کم کردم و سرش رو با غذا و بازی اینجور چیزا گرم میکردم و بیشتر موقع خواب میخورد ولی سر دوسال دیگه یه کوچولو به سینم فلفل ردم وخودش دیگه نیومد سمتش.نصف شبا بهش آب میدادم وقتی بلند میشد

شیر رو سر دوسال گرفتم.البته دوسه ماه قبل از دوسالگی کامل بشه کم کردم و سرش رو با غذا و بازی اینجور چ ...

دخترم شبا سر دو ساعت شبا بیدار میشه و نق میزنه و با تاب دادن بغل کردن هیچجوری بند نمیشه و باید حتما شیر بدم و حتی با اینکه شکمش سیره ولی بازم شده براش ی عادت

آبم چن بار خواستم بدم گریه کرد و نخورد