2777
2789
عنوان

میگما

63 بازدید | 11 پست

بنظرم اگه قیافه نداشته باشی

پوست تیره باشه هر چقدم ارایش کنی ب خودت برسی

بهترین "لباسم "بپوشی بهت نمیاد

این بهم ثابت شده

دیدم که میگم

در کلا رنگ پوست چهر زیبا خیلی مهمه 🍁

💛🍂کجای آرزو های محال...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ پوست اگه لک جای جوش باشه که بشه تغییر داد اره خب خوشگل نیست زیاد

ولی افرادی که کک و مک دارن و یا سیاه پوستن خیلی خوشگلن

پوستت اگه صاف باشه دیگه نیاز به کلی کرم نیست

زیبایی سلیقه ایه اولا

دوما ربطی ربه رنگ پوست نداره مثلا بیانسه جنیفر لوپز و............

سوما اندام مهم تر از رنگ پوست

در کل اعتماد بنفس و وقار متانت غرور و.....برای خانما اولویت

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اینقدر چهره زیبا با رنگ پوست تیره دیدم

فقط به رنگ پوست نیست

زیبایی هم سلیقهایه ممکنه یکی از نظر من زیبا باشه از نظر شما نباشه و برعکس

و گاهی هم از دید از کمبود اعتماد به نفس میاد میبینی یکی چهره خوبی داره بقیه نظرشون همینه ولی خودش خودشو خوب نمیبینه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم