2777
2789
عنوان

مفهموم طلاهات نده ب شوهرت ینی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 149 پست
واقعا منم حرص و ولع خانمها برای جمع کردن طلا را درک نمیکنم

ی اشنایی داریم اون روز بهش گفتم شما ک پولشو داریت چرا خونه تمیخری راحت بشی

گقت کوو شوهرم پولی نذارع فقط ماشینشه ک اونم خونه نمیکنه!

گفتم ینی چی ماشین و طلاهات باهم نکنه نکنه۷۰متری تو جای خوب میکنه

گفت ای نههههه طلا عمرا شوهرم باید هودش پول بیاره اخه لامصب خب اون طلاهارم شوهر خریده دیگ همش پول اورده شده طلا😐

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر مردی فرق میکنه یکی هست تنبل و مفت خوره و عقل معاش نداره به اون کوفت هم نباید داد ولی وقتی مردی داره همه تلاشش رو میکنه و همه چیز رو واسه زن و بچه ش میخواد اگه زنش تو سختی کمکش نکنه کی بکنه!اصلا اون دیگه زندگی نمیشه به نظرم

منم پشیمانم از اینکه برای هرچیزی طلاهام رو فروختم برای خرید خونه مساله ای جداست

اره واسه هرچیز ک نه

گاهی اقایون عقل ندارن

من خودم اولا دلم میسوخت و طلا میفروختم شوهرم میداد کرایه مغازه ای ک ازش پولی درتمیومذ!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

هر چیزی در حد تعادل و متقابل خوبه

زیاد از خود گذشتگی تو زندگی خوب نیست

نوشته شما هم احتمالا تجربه خانم های زخم خورده از

از خود گذشتگی زیادی بوده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

اخه مردی که ارزش فداکاری داشته باشه خیلی کمه خانومه یک عمر خون دل خورده قناعت کرده طلاهاش و فدای شوهره میکنه اونوقت مرده تو ۵۰ ۶۰ سالگی میره دنبال زن صیغه ای همچین مردی لیاقت از خودگذشتگی داره واقعا؟

طلای مجردی رو میتونه تصمیم بگیره که نده

ولی طلایی که هدیه شوهرت بوده رو اگه به وقتش نیاری تو زندگی و استفادشو نکنن خیلی فلانن بوووق

حالا یکی شوهرم ولخرجه بی مسئولیته نمیده میگه پس انداز کنم برای خونه خریدن بفروشم اره

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

آخه بستگی به طرف مقابل داره بعصی شوهرا احمقن یکی تو همین سایت میگفت شوهرم گفته طلاتو بده بهم ماشین ...

اون دیگ از ک و ن خررر متولد شده😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی اشنایی داریم اون روز بهش گفتم شما ک پولشو داریت چرا خونه تمیخری راحت بشیگقت کوو شوهرم پولی نذارع ف ...

که مبادا طلاق بگیرن یه روزی 😬

و خداوند هر آنچه با ما کردید و هر آنچه به خاطر شما بر ما گذشت را جبران خواهد کرد

منم یبار همینو گفتم ریختن سرمبعد میگن نه شوهرما لیقات نداشت مال تو حتماداشته فک نمیکنی اگه شما هم رو ...

اصلا شوهر هیچ

ببین خودمون میخایم تو خونه زنذگی کنیم!

خب مستاجر باشیم خوبه یا بخریم

مستاجرباشی صدکیلو طلا دلشته باشی چ فایذه اخه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما اون خانوم طرفشو میشناسه و میدونه چیکار کنه

هزچند که از قدیم گفتن گوششت تنتو بشکاف دو زار طلا بذار زیر پوستت بمونه

یعنی چی

یعنی هر زنی باید پس اندازی داشته باشه که اگر زندگی باب میلش نبود ، به خاطر پول زجر نکشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩