2777
2789
عنوان

دسته گل هم کادوی روز زن حساب میشه

137 بازدید | 21 پست

میدونم شوهرم دستش خالیه و توقع کادو آنچنانی هم نداشتم ولی دوست داشتم بهم یه هدیه بده🫠🫠 دو ساله ازدواج کردیم تولد و روز زن و سالگرد ازدواج فقط گل بوده و پول که اونم تو زندگیمون خرج شده. ته دلم ناراحتم که برام هدیه نمیخره ولی نمیخوامم به روی خودم بیارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برعکس دلم میخواست برام گل بگیره. ده بارم به روش آوردم و فایده نداشت. پول و وسیله رو که وظیفه داره بگیره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بله گلم کادو هست

خدا تو شکر کن بازم بفکرت بوده با اینکه دستش خالی بوده

تو این شرایط اقتصادی باید بیشتر هواسمون بهم دیگه باشه

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

واقعا چرا نمیخوای به روی خودت بیاری؟

بابا زندگی که پانتومیم نیست

دوتا ادم بالغ دارن باهم زندگی میکنن

باهم حرف بزنید.

بگو من واقعا ممنونتم که همیشه به یادمی و برام گل میگیری

میشه برای تنوع سری های بعد یه هدیه بگیری

که بمونه که هر وقت استفاده ش میکنم یادت بیوفتم؟

واقعا بهت گل داد؟

به من که تبریک نگفت یادش رفته بود خودم یادش اوردم تازه بعد اینکه تبریک گفت خرذوق شدم

نشد برای عشقمون برای این دیوانه ات سفر کنی نشد یه بار به حال من به حال این ویرانه ات نظر کنی نشد بیایی عاقبت نشد برای عاشقت خطر کنی نشد به وقت رفتنت مرا هم از نبودنت خبر کنی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیابانم پس چرا من ماندم و ابر بی باران اگر تو عاشقی دقایقی بیا بمان اگر شکسته ای مرا هم از خودت بدان تورا به جان من بمان نبر ز خاطرت تمام آن گذشته را اگر دلت کشت فقط به دیدنم بیاتورا به جان من بیا نبر ز خاطرت تمام آن گذشته را اگر دلت کشت فقط به دیدنم بیا تورا به جان من بیا ای گل گلدان قلبم رفتنت بی خانه ام کرد ای غم درد سینه مانده دوری ات دیوانه ام کرد همچو پروانه به دورت گشتم و با من نماندی شمع من بودی و آخر در دلم آتش نشاندی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیابانم پس چرا من ماندم و ابر بی باران 

عزیزم گل خیلی گرونه ولی اگه خوشت نمیاد خودت بهش پیشنهاد بده بگو هر وقت خواستی کادو بخری فلان چیز رو بگیر

پولم اگه بهت داد که برو باهاش برا خودت چیزی که دوست داری بگیر تو زندگی خرج نکن

اینطوری تو دلت نمیمونه

من پارسال روز زن طلا هدیه گرفتم امسال نداشت یه لباس برام خرید ولی من گفته بودم هیچی نخر حتی

این لباسمم یه تومنه نهایت از گل شما هم کمتره فک کنم

واقعا بهت گل داد؟به من که تبریک نگفت یادش رفته بود خودم یادش اوردم تازه بعد اینکه تبریک گفت خرذوق شد ...

دیگه روز قبلش رفته بودیم برای مامانا هدیه خریده بودیم خب یادش بوده😅