هر چیزی یه رسمی داره واقعا برای کسی که شرایطش رو نداره خیلی آزار دهندست الان من چند روز دیگه جشن یلدا رو در پیش دارم خانواده همسرم میخوان هدیه بیارن خونه ما حالا همینطوریش من شرایط پذیرایی ازشون رو ندارم به کنار اینکه هرکی از راه میرسه انتظار داره دعوتش کنیم برای یه یلدایی از یه طرف دیگه عموها میگن مارو دعوت کنید عمه ها انتظار دارن خاله از یه طرف واقعا انگار عروسیه آخه این همه آدم واسه یه یلدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هیچکس رو نگفتیم چون اونا گفتن کسی همراهمون نیست.فقط مادرش و زن داداشش و خالش سه تایی اومدن گذاشتن و چایی حناق کردن.میوه و شیرینی هم گفتن رژیم داریم نخوردن کوفت خورده ها و رفتن
به خدا خودمم دردم همینه امان از خانواده ها که کمک که نمیدن هیچی بار هم هستن روی دوش مخصوصا خانواده همسرم وقتی ما ازدواج کردیم یک بشقاب برای ما حتی جابجا نکردن چه برسه بخوان حمایتی کنن اینجور مواقع ولی همش انتظار دارن فامیل ها خودمم البته همینطورا
ما هر جا بوده زوجی دعوت کردن کاری به بچه ها نداشتن بعضی هایم با بچه های تو خونه دعوت کردن برای خواهرم ما که همه رو گفتیم چند سال پیش بود الان خواهرم دوتا بچه بزرگ داره
به خدا خودمم همین طوری میخواستم ولی خب خانواده همسرم که اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیستن فامیل های خودمم خیلی شیک به مامانم پیش پیش گفتن دعوت کنید مارو هااا