2777
2789
عنوان

من با این شوهر چیکار کنم

149 بازدید | 9 پست

امروز اولین ویزیت مون بود برای ای وی اف

صبح گذاشته رفته سرکارش شب میاد

اخه من چیکار کنم بقران روح و روانم بهم ریخته

ما وقت گرفته بودیم

هرچقدر بهش زنگ زدم جواب نداد میدونست که دعوا میکنم منم چند تا پیام تهدید امیز براش فرستادم بعدش زنگ زد من جوابشو ندادم

هشت ساله خودش نازایی داره من خودم هیچ مشکلی ندارم اون عین خیالش نیست

دیگه شب بیاد در و بروش باز نمیکنم تو سرما بیرون یخ بزنه هیچ جارو هم نداره بره

خب اجازه نمیدادی یا از قبل یه وقتی هماهنگ میکردی که کاری نداشته باشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم من شرایطت رو نمی دونم ولی برای بارداری از این مرد بیشتر فکر کن، الان برای آی وی اف کردن تنهات بذاره ، بعد دیگه خیلی بیشتر از مسئولیت های پدری ش فرار می کنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اجازه نمیدادی یا از قبل یه وقتی هماهنگ میکردی که کاری نداشته باشه

از قبل میدونست خودش

صبح مهمون خونه داشتیم شب خونمون مونده بود

من اگه جلوشو میگرفتم پیش مهمون درگیری میشد

از قبل میدونست خودش صبح مهمون خونه داشتیم شب خونمون مونده بود من اگه جلوشو میگرفتم پیش مهمون درگیری ...

چقدر بی درک و سواستفاده گر

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عزیزم من شرایطت رو نمی دونم ولی برای بارداری از این مرد بیشتر فکر کن، الان برای آی وی اف کردن تنهات ...

اخه من ن راه پس دارم ن راه پیش

شرایط طلاق ندارم

اگه تو این زندگی هم بمونم باید یه بچه بیارم حداقل امیدم باشه

ببخشیدا ولی ازین مرد بچه دار نشی بهتره فردا پدره خوبی هم نمیشه

اره صدرصد پدر خوبی نمیشه

ولی من دیگه تو این زندگی موندم نمیتونم طلاق بگیرم

نمیخوام تا اخر عمر بی بچه بمونم

اره صدرصد پدر خوبی نمیشهولی من دیگه تو این زندگی موندم نمیتونم طلاق بگیرمنمیخوام تا اخر عمر بی بچه ب ...

من خودم از زندگی م راضی نبودم، همسرم ادم خوبی هست و زندگی م برای خیلی ها آرزو هست ولی خودم ازش راضی نیستم، الان دقیقا دخترم هم مثل خودم شده، زندگی ش نسبت به جامعه خوبه ولی ارزوهای دخترم خیلی بزرگتره و من پیشش شرمنده هستن، همین باعث شده بچه دوم نیارم.

شما هم وقتی می دونی زندگی ت خپب نیست لطفا بچه ای رو تو بدبختیات شریک نکن، بچه باید شریک خوشبختی هامون بشه.

من خودم از زندگی م راضی نبودم، همسرم ادم خوبی هست و زندگی م برای خیلی ها آرزو هست ولی خودم ازش راضی ...

ما ماشین داریم مدل جدید

ولی میخواد منو با اتوبوس ببره ای وی اف

چون ماه شهرستان هستیم میریم تهران که از ما دوره