2777
2789
عنوان

کسی اینجا دوس داره پزشکی قبول شه

215 بازدید | 20 پست

اومدم ب عنوان کسی که این مسیر رو رفته و پارسال این موقع عین چی تو گل کرده بود(😂💔) ، بگم عزیز من بشین توروخدا درساتو بخون، تستاتو بزن ، مروراتو بکن که یه آینده خیلی خوشگل منتظرته

منم پارسال این موقع بی خوابی داشتم، استرس داشتم، دلم تفریح اساسی میخواست

اما هدفم برام مقدس تر ازین حرفا بود❤️

برنامه مشاورم رو مو به مو اجرا کردم، آزمون دانلود کردم زدم، پارت های مروری برنامه رو دست کم نگرفتم انجامش دادم و قبول شدم

ب حرف اینایی هم ک میگم پزشکی فقط برای تیزهوشانی ها و سهمیه ای هاست توجه نکن توروخدا.

این بهترین بهونه برای اونیه که درس نخونده قبول نشده و میخواد با این خودشو آروم کنه و تو رو هم از پیشرفت و موفقیت ناامید کنه😒

میدونم چقد فشار روته ها

ولی تو از پسش بر میای( اگه مسیر درستو بری کار نشد نداره🕺🕺)

بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*‏پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر احتیاج داشتم به حرفات تا الان خیلی خوب خوندم ولی الان دو هفتست اونجور که باید نخوندم

همه یه وقتایی خسته و کم حوصله میشن

برنده اونیه ک بعد استراحت دوباره قوی ادامه بده

مث شما😍

بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*‏پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️

از کی شروع کردی عزیزم؟پایه خوبی داشتی؟

از کی شروع کردم خیلی دقیق نیس جوابش

من از پاییز میخوندم اما از ترم 2 خیلی جدی تر شدم

و برنامم هم سنگین تر شد

پایه هم تو ریاضی و فیزیک متوسط ب پایین

شیمی عالی

زیست متوسط

من دوس دارم پرستاری روزانه قبول بشم زابل هم بیارم میرم بخداچون خودم انسانی بودم تجربی نبودم از امروز ...

زابل کمتر کسی میره

پرستاری هم رقابت کمتره

خیلیا پزشکی ها نیارن می مونن پشت

بخدا قبولی اگ بشینی درست بخونی

منتها همینجوری الکی نه ها

انگیزه جدی برنامه خفن ک برسونتت تست زیاد مرور زیاد

همینارو انجام بده سال دیگه شرمنده خودت نشی

و با افتخار بگی منم پرستارم

اخه انسانی بودم منم میتونم🥲

اگه انقدر پرستاری رو دوس داری شروع کن دیگه

فوقش 405 یا 406 قبولی

بهتر از بلاتکلیفی ، غصه خوردن یا سرزنش خودته که

زابل کمتر کسی میرهپرستاری هم رقابت کمترهخیلیا پزشکی ها نیارن می مونن پشتبخدا قبولی اگ بشینی درست بخو ...

آخه تست زیادهم فایده نداره حجم مطالب میره بالاوآدم همروفراموش میکنه که