2777
2789

بچه که بودم دوران بلوغم به زورزن بابام میرفتیم خونشون همیشه به ی بهونه ای نزدیکم میشد دستشو از پشت نزدیک سینه هام میکرد مردیکه ح رو مزاده منم میترسیدم نمیدونستم چیکارکنم خودمو جمع میکردم تا ی روز دختر کوچیکش دید ی روزم تو خونه تنهابودم اومد خونمون دخترعفریتش گفته بود بابام اومد در رو باز کن بازم میخواست بهم تعرض کنه که موفق نشد هربار یادم میاد عضله های پاهام بی حس میشه

اخرین بارم تو شهرمون به طور اتفاقی سوارتاکسیش شدم منو نشناخت سکته کرده بود دهنش کج بود با این حال پیر سگ میگف بیا جلو بشین که گفتم نگه دارمیخام پیاده بشم الان یکی از فامیلامون زنگ زد گف گوربه گور شده هداازش نگذره اتیش به قبرش بباره که بهم فشار روحی روانی تو سن ۱۱ سالگی داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نباش تقاصش داده و بازم میوه اون دنیا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

خدا لعنتش کنه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
عذابش زیادشب اول قبرش انشاءالله یه هفته ای طول بکشه با نکیر و منکر.

انشالله

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

آمین🤲🏻

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...