2777
2789
عنوان

وای شما هم تازه عروس بازی در میاوردین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 57 پست
ما بعد 17 سال هنوز میذاریم برای هماما عاشقانه معمولینه خز بازی منو آقایی یهویی بلامون بخوره تو سر فل ...

پایدار باشین

اولین شام دو نفره متاهلی منو آقایی😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استوری جدایی گذاشتی؟

حین جدایی بودیم سه روز راجب اخلاییات بدی که منجر به جدایی میشه و توی این بود استوری گذاشتم😐😐😐کلیپ های دکتر انوشه و عزیزی رو میزاشتم😂😂خیلیشون انفالوم کردن منم دیگه استوری نزاشتم. جاریم و یه سری فضولا مونده بودن انفالو نمیکردن اصلا.اونام خودم انفالو کردم

ما نزدیک چهار ساله با همیم تازه آشنا نشدیم ولی استوری خاصی نذاشتم فکر میکنم شخصی نگه دارم بهتره حالا ...

اره شخصی بهتره

من هی خواستگار زنگ میزد مادرشوهرم گفت تروخدا یه عکسی بزار پروفت بفهمن متاهلی بابا😐😂😂😂

دایی و زنداییم خیلی سال پیش ازدواج کردن ولی چندین سال وقتی می اومدن خونه مامان بزرگم توی یه بشقاب غذا میخوردن من هر وقت یادم میفته خندم میگیره😂

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر