2777
2789
عنوان

ممکنه کسی نحس باشه باعث مرگ بشه

76 بازدید | 8 پست

؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیخوام قضاوت کنم فقط سوال پرسیدم

من خواهرم اصلا وایب خوبی بهم نمیداد ازش چندین بار بدجنسی دیدم بعد بشوهرش که عاشقش بود و خیلی پاک بود خیانت کرد

دیگه تنفرم نسبت بهش هزار برابر شده

بعد وقتی این جریانو شوهرش فهمید رفت و به کسی نگفت اینم صداشو درنیاورد یکسال و مامانم اینا به شوهرش حرف میزدن فک میکردن اون ول کرده رفته

بعد مامانم شوک شد رفت روانپزشک و با منم خیلی بد رفتار کرد چون نمیتونست خوب باشه با مادر بزرگمم خیلی بد شد بخاطر اینکه اون زندگیش اینجوری شده کاسه داغ تر از آش شده بود

خیلیم ناراحتم میکرد و سر خیانت اون مادربزرگم به من تهمت زد گفت تو جادو کردی خدا مریضت کنه خیلی دلم شکست و مامانم انقد بدجنس شده بود باهام که میرفت زود به مادربزرگ میگفت و اونم اصلا ازم دفاع نمیکرد و پشت هم بودن یه بارم مامانم بهم گفت اورژانس جنازتو بیاره و جوانمرگ شی حالا مادربزرگم یه دفعه مریض شد و شدید شد و خیلی حالش بده

میگم ممکنه تاوان حرفاشون و نفریناشون بوده که اونم منشأ اصلیش خواهرم بوده که همه رو اینجوری کرد بخاطر خیانتش؟

فقط عنوانت و خوندم ...نحس رو نه ،ولی پاقدم و چشم و خیلی اعتقاد دارم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما نفهمیدیم.یکم از علامتهای نقطه و ویرگول استفاده کنید بفهمیم چی میگید اخه

نمیخوام قضاوت کنم فقط سوال پرسیدم.

من خواهرم اصلا وایب خوبی بهم نمیداد بیشتر وقت ها .ازش چندین بار بدجنسی دیدم بعد بشوهرش که عاشقش بود و خیلی پاک بود خیانت کرد ،

دیگه تنفرم نسبت بهش هزار برابر شده ژ

بعد وقتی این جریانو شوهرش فهمید از خونه رفت و به کسی نگفت خواهرمم صداشو درنیاورد تا یکسال و مامانم اینا به شوهرش حرف میزدن فک میکردن اون ول کرده رفته .

بعدش مامانم شوک شد رفت روانپزشک و با منم خیلی بد رفتار کرد چون نمیتونست خوب باشه بخاطر جریا خواهرم با مادر بزرگمم خیلی بد شد بخاطر اینکه اون زندگیش اینجوری شده کاسه داغ تر از آش شده بود.

خیلیم ناراحتم میکرد و سر خیانت اون مادربزرگم به من تهمت زد گفت تو جادو کردی براش خدا مریضت کنه خیلی دلم شکست و مامانم انقد بدجنس شده بود باهام که منو الکی قضاوت میکرد و میرفت زود به مادربزرگم میگفت و اونم اصلا ازم دفاع نمیکرد و پشت هم بودن . یه بارم مامانم بهم گفت اورژانس جنازتو بیاره و جوانمرگ شی حالا مادربزرگم یه دفعه مریض شد و شدید شد و خیلی حالش بده

میگم ممکنه تاوان حرفاشون و نفریناشون بوده که اونم منشأ اصلیش خواهرم بوده که همه رو اینجوری کرد بخاطر خیانتش؟

تواین خانواده یه ادم سالم نیست این مجموعه رو مدیریت کنه؟شما رو هم مریص میکنن اینا

نه نیست تازه من سعی کردم آموزششون بدم اصلا فایده نداره بهمم حمله میکنن هروقت بحث میکنم خودم فقط از بین میرم