2777
2789
عنوان

کادو تولد

80 بازدید | 14 پست

به نظرتون با خانواده شوهری که روز تولد بهت وسیله خونه بدن چیکار باید کرد

من خودم از اینکه کسی روز تولدم کسی وسیله خونه بهم بده متنفرم چون تولد کنه نه تولد خونه کادو باید برای خودم باشه بعد اینهمه ایتم برای هدیه دادن اسپیکرو ضبط و جا میوه ای و ساعت و.. چه چرت و پرتیه

پ ن : روز تولد خواهر شوهرم خودم از این ست جا وسایل ارایشی سنگی چند تکه سفارش دادم و بقیه خانوادش بهش یه تیکه طلا دادن الان برای من در حد دختر سیزده ساله کادو گرفته

پ ن :خانواده عزادار بودن ولی به قول خودشون کادو هارو از یک ماه قبل خریدن

شما باشید ناراحت نمی شید ؟

برامنم اکثرا وسیله خونه میخرن دیگ چ میشه کرد خوشحالم میشن مهم بیاد هم بودنع

فقط دوست بودیم مادرهمسرم ی بار کیف خرید یه بار شال بعد ازدواج فقط وسایل خونه

بعدچون تولدمنوهمسرم بافاصله ۵روزه گاهی یکی میکنن ی کادو میدن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ناراحت نمیشدم خیلیم خوشحال میشدم

جدی میگی؟ اخه احساس میکنم کادو هام در حد من نیستن من خودم همه میشناسن ،برای کادو دادن از یک ماه قبل میشینم میگردم همه جا ،رو بعد اصلا دستم به خرید چیزالکی یا ارزون نمیره

بعدی اینه که وسیله ای که دادن برای خونه خودم یه چیزی دیگه مد نظرم بود که داشتم براش پول ذخیره میکردن (خیلی گرونتر و متفاوت با اینی که کادو دادن ) ولی الان دیگه نمیتونم بخرم و اصلا حس خوبی هم به این وسیله ندارم چون به انتخاب خودم نیس

برامنم اکثرا وسیله خونه میخرن دیگ چ میشه کرد خوشحالم میشن مهم بیاد هم بودنعفقط دوست بودیم مادرهمسرم ...

وااای از این وسایل خونه متنفرم برای کادو تولد خانم حس میکنم بهم توهین میشه بابا ب یه پلت سایه ای یه شومیزی یا کیف و کفشی بخدا قیمتشون کمتر درمیاد ولی خوشحالترم میکنه تا یه سرویس قابلمه برای خونه حس میکنم شخصیت وجودی ادمو در نظر نمیگیرن با خونه یکیت میکنن

یعنی چی دوتا رو یکی میکنن کادو رو یا روز تولدو؟ بعد مگه خواهر برادرید که یکی میکنن ؟ چند سال ازدواج کردید؟

وااای از این وسایل خونه متنفرم برای کادو تولد خانم حس میکنم بهم توهین میشه بابا ب یه پلت سایه ای یه ...

کادو تولدو ی وسیله برای خونه میارن فقط ویه کیک

۴ ساله

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

واااا طلب ندارید که کادوست دیگه مهم به یاد هم بودنه

نه عزیزم طلب ندارید ولی قبول داری کادوی که برای خود تو خریده میشه با کادویی که برای خونه خریده میشه احساسش خیلی متفاوته ؟ بعد من الان با این وسیله خونه ای که نه مطابق سلیقه منه نه خواسته منه چیکار کنم ؟ من خودم پول ذخیره کرده بودم چیزی که دوس داشتمو و میخوام رو بخر م به کسی هم نگفته بودم که میخوام این کار بکنم

کادو تولدو ی وسیله برای خونه میارن فقط ویه کیک ۴ ساله

عزیز دلم واقعا متاسفم فقط اونجا که حین باز کردن کادو احساس ناامیدی داری ولی مجبوری با لبخند ازشون تشکر کنی بعد به خودشونم افتخار میکنن که چه کادوییی گرفتن برات

به نظرم اگه امکانش هس به شوخی بگو بعد چهار سال خونه دیگه چیزی نیاز نداره نظرتون چیه امسال برای خودم چیزی بگیرید؟

جدی میگی؟ اخه احساس میکنم کادو هام در حد من نیستن من خودم همه میشناسن ،برای کادو دادن از یک ماه قبل ...

میدونی چون همه خانواده های همسر کادو نمیدن

من غیر از همسرم هیشکی بهم هدیه نمیده

هدیه دادنم یه چیز دلیه مثلا برا تلافی بعذش که کادو نمیدیم یه چیز بهتر بگیریم

اگه شما فکرتون اینجوری دیگه مثل خودشون باش مثلا خواهرشوهرت کتاب اصلا نمیخونه برلش کتاب بخر ببر 😂

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
میدونی چون همه خانواده های همسر کادو نمیدن من غیر از همسرم هیشکی بهم هدیه نمیده هدیه دادنم یه چیز دل ...

چه ایده باحالی 😅 من نمیدونستم که خانواده های همسر کادو نمیدن چون تا جایی که دیدم اطرافیانم میدن درست میگی من خیلی حساسم روی این موضوع مثلا پارسال مادر شوهرم بهم گفت برای تولد اون یکی خواهر شوهرم یدونه اسپری بدن بگیر گفتم کم نیس؟ گف خو دوتا بگیر 🤦♀️

عزیز دلم واقعا متاسفم فقط اونجا که حین باز کردن کادو احساس ناامیدی داری ولی مجبوری با لبخند ازشون تش ...

نه واقعا من برام مهم نیست خوشحالم میشم

ب هرحال همینکه بیاد من هستن مهمه وکافیه

دندون اسب پیشکشی و نمیشمرن

چه ایده باحالی 😅 من نمیدونستم که خانواده های همسر کادو نمیدن چون تا جایی که دیدم اطرافیانم میدن درس ...

خوب بعضیا فرهنگشون هست بعضیام نه

من خودم تو عقد کادو اینا بهم خیلی میدادن حتی فامیلای همسرم ولی بعد عروسیمون نه

این هیچ وقت فراموش نکن با هرکس عین خودش باش فرق نداره فامیل باشه دوست باشه یا غریبه

سیاست خودتو داشته باش

خواهرشوهرنم اگه گفت عههه من که کتاب نمیخونم بگو خوب گرفتم که از این به بعد بخونی کتاب خوبیه بدردت میخوره

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔