2777
2789

بله

من سالها درس خوندم، تلاش کردم و زحمت کشیدم که بتونم توی کارم موفق باشم

با وجود تاهل و دو تا بچهی کوچیک خیلی راضیام از شاغل بودنم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

تو خونه داری وافعا خسته کننده هست ب این فور کنی تا آخر عمرت تو خونه بدون ارتباط با آدم جدید محیط جدی ...

کلا مخالفم

ما تو محیط پر استرس داریم کار میکنیم

به نظر من خانم خانه دار با شوهر پولدار زندگی رو برده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا شاغلا بیشتر تو خونه هستنخانه دارا دارن کافه گردی میکنن میرن خرید میرن باشگاهمن چندساله فرصت ب ...

نمیدونم شاید

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

کلا مخالفمما تو محیط پر استرس داریم کار میکنیمبه نظر من خانم خانه دار با شوهر پولدار زندگی رو برده

شوهر پولدار هم که باشه زن باید استقلال مالی داشته باشه. ربطی نداره به شوهر پولدار

اتفاقا شاغلا بیشتر تو خونه هستنخانه دارا دارن کافه گردی میکنن میرن خرید میرن باشگاهمن چندساله فرصت ب ...

یکی مثل من ک محدودم واقعا تو خونه داری دوست ندارم کافه گردی ک تو خواب ببینیم ی دوست برامون نزاشت که یه ساعت باهم بریم بیرون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

بله بسیار راضیم زندگیم هدف و معنا داره میتونم برای پیشرفت زندگیم برنامه بریزم.بچه ندارم

موفق باشی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلهمن سالها درس خوندم، تلاش کردم و زحمت کشیدم که بتونم توی کارم موفق باشم با وجود تاهل و دو تا بچهی ...

موفق باشی گلم

بچه هات کی نگهداری میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا مخالفمما تو محیط پر استرس داریم کار میکنیمبه نظر من خانم خانه دار با شوهر پولدار زندگی رو برده

هرچیزی حد اعتدالش خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر پولدار هم که باشه زن باید استقلال مالی داشته باشه. ربطی نداره به شوهر پولدار

کآری ب استقلال مالی عم نداشته باشیم زن باید استقلال داشته باشه بنظرم خانم های شاغل آزادی عمل بیشتری دارند کمتر درگیر بحث های خاله زنکی میشن چون درگیر زندگی خودشونن و همسرشون خیلی روشون حساب میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشت سال با وجود تاهل شاغل بودم

الان چند ماهه چون میخوام بچه دار شم دیگه نمیرم

از این نظر که اوایل زندگی سریع تر تونستیم خودمون رو جمع کنیم خیلی خوب بود

ولی بعدش که زیاد به درامدش نیاز نداشتم بنظرم حیف بود بخاطر یه حقوق ناچیز کل روزمو بفروشم به دیگران

اونم کارفرما های پر مدعا که ازت انتظار دارن اولویت اولت کارت باشه بعد زندگیت!!!! هر کدومشونم که میگنما خانواده ایم و پشت همیم بدترن!!!

در کل بنظرم ارزش خراب شدن روحیه ام و استرس رو نداشت

الانم اگه روزی بخوام کار کنم یه کاری خودم راه میندازم، کار کردن برای بقیه مخصوصا ما خانوما که حقوق کمتری هم میدن اشتباهه

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله با وجود دو بچه و ۲۴ سال شاغل بودن خوبه با همه سختیاش ددس دارممستقلم ارتباطاتم خدبه فقط ویت کم می ...

خداراشکر موفق باشید عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40