2777
2789
شما کتابی که خودت میخونی رو که نه ، ولی چهار تا کتاب درس حسابی معرفی کن ببینیم چی نظرتع

حافظه نامحدود.قدم زدن روی ماه با انیشتین.بهسازی حافظه فعال

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه انجام دادی اونی که گفتمو انجام ندادیاونی که من میگمپیشرفته ریون استاندارده که مناسب برا سن شم ...

نه بابا زدم استاندارد

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
ریون استاندارد ترینه

عزیزم هوش فقط جنبه تصویری نداره

ما چند ده مدل نوع هوش داریم

ب قرآن دخترم😂دندونپزشک آینده✊🏻نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)

اشتباه انجام دادی اونی که گفتمو انجام ندادیاونی که من میگمپیشرفته ریون استاندارده که مناسب برا سن شم ...

سن رو وارد میکنیم بعدش میگه اگه بخواین ادامه برید بزین مراحل پیشرفته که فکر کنم پولی هست

اوضاع پوله بیشتر

بچه بودم هم این تست ریون انجام میدادم بابام کارش این بود حدود ۱۴۰ شدم

میدونمدو تا دارهیکی برا زیر ۱۲ یکی برا بالا ۱۲بالا ۱۲ رو زده پیشرفتهپایین ۱۲ متوسطه کودک و نوجوان

بالای ۱۲ زدم

عزیزم هوش فقط جنبه تصویری ندارهما چند ده مدل نوع هوش داریم

دقیقا من زمان بچه گیم هم این تست بود ولی جدیدا اینو میگن که هوش بخش های مختلف داره به نظر منم این تست محدوده

دقیقا من زمان بچه گیم هم این تست بود ولی جدیدا اینو میگن که هوش بخش های مختلف داره به نظر منم این تس ...

بله

من برا تیزهوشان ک میخونم

هوش ریاضی، منطقی هست تصویری، مهندسی، کلامی ، خلاقیت و کلی دیگه هست ک ما اسمشم نمیدونیم هوش کلی جنبه داره

ب قرآن دخترم😂دندونپزشک آینده✊🏻نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)