2777
2789
عنوان

یعنی واقعا بعضی ها رد دادن

89 بازدید | 7 پست

خدا کمک کنه بهمون یه نمونش همین دیوار میرم یه سر بزنم طرف اگهی میزاره به خدا ندارم زن و بچم گشنن تو انباری زندگی میکنن ۳تا بچه دارم یکیش مریضی .....یه خانمه نوشته بود شوهرم مرده بچه هام بی پدرن پولی ندارم ...یکی نوشته بود شوهرم ول کرده رفته .....ساید دیوار مهربانیه میگی چقدر گدایی بروز شده بابا کار کنین بگردین مرده میگه من پلاتینه همه جام خواب خانمت بزار بره کار کنه کمک میشه ..سه تا سه تاهم بچه اخه ....به خدا تو روبیکا میرم تو کانال میبینم نوشتن برا امواتتون فاتحه میخونم توروخدا کمکم کنید 😐😐😐خیلی بد شده خیییلی به هدا گاهی دلم میسوزه اگه یکی بزنه کلاه برداری باشه کل حسابش خالی شه چی

من دیدم یه خانمی تو دیوار اسکاج میبافه میفروشه نوشته بود همسرم فوت کرده و ... انقدر دلم سوخت

دلم میخواست همه اسکاجاش یجا بخرم ولی ترسیدم کلاهبرداری باشه

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
من دیدم یه خانمی تو دیوار اسکاج میبافه میفروشه نوشته بود همسرم فوت کرده و ... انقدر دلم سوخت دلم میخ ...

میگم شما زرنگی کردی یکی نادونی کنه کلاه بره سرش چی ...اسکاج هم میتونه تو مغاذه بزاره بفروشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم شما زرنگی کردی یکی نادونی کنه کلاه بره سرش چی ...اسکاج هم میتونه تو مغاذه بزاره بفروشه

اره دیدی رو کاغذ مینویسن میزارن دیوار عکسشو که کمک کنید ندارم و ....

واقعا میمونه ادم چی بگه بهشون دیوارم قانون نداره نضارت میکنی نزار دیگه اگهیشو

خیلی کلاه برداری زیاد شده

من دیدم خانمه لباسش برا فروش گذاشته بعد همه النگوهاش تو عکس افتاده

نمیگه چندنفر میبینن ادرس میگیرن میرن خونش ازش دزدی میکنن

یسری خانما واقعا احمقن انقدر حرصم میگیرهههه

☹️☹️☹️☹️عه راس میگی چقدر نفهم بوده طرف

خیلی شده دیدم بهدا طرف لباس مجلسیش پوشیده تو خونه عکس گرفته بزارع دیوار بعد دستش تا ارنج پر طلا

واقعا نمیترسن تو همچین سایت بی در پیکری همچین عکسی میزترن با شماره تماس ادرسم هرکی بخواد میدن

پارسال یه خانمه تو سایت گفت لوسترام گذاشتم فروش دوتا مرد اومدن هم بهم تجاوز کردن هم طلاهام بردن هم لوسترامو

خداشاهده میگفت چیکار کنم به شوهرم بگم یا نه