2777
2789

میخام برم هیپنوتیزم کوانتومی یاد بگیرم کلاسشم به این صورت هست که ۱۲ جلسه غیر حضوری به مبلغ ۲۵ میلیون هست به نظرتون ارزش داره برم یاد بگیرم تا بتونم دیگران هیپنوتیزم کنم ؟

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعی باشه خیلی کار خطرناکیه

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

چرا حس کردم کلاه برداریه؟!

نه کلاه برداری نیست از طریق هیپنوتیزم فرد رو به گذشته قبل تولدش میبرن خیلی جالبه خیلی وقته متوجه شدم که علاقه دارم

کلی هزینه سابلیمینال دادم خیری توش ندیدم دیگ کلا عبرت گرفتم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
نه واقعا دلیلی هم نداره بخوام کسی رو هیپنوتیزم کنم

خوب از طریق هیپنوتیزم فرد به گذشته قبل تولدش میبرن خیلی جالبه تو تهران دوره هاش برگزار میشه

کلی هزینه سابلیمینال دادم خیری توش ندیدم دیگ کلا عبرت گرفتم

سابلیمینال چی هست ؟ میشه به توضیح مختصر بدی و چقدر هزینه کردی ؟

نه کلاه برداری نیست از طریق هیپنوتیزم فرد رو به گذشته قبل تولدش میبرن خیلی جالبه خیلی وقته متوجه شدم ...

با هیپنوتیزم نمیشه همچین کاری کرد

متخصص خودش رو داره توی تراپی ازش استفاده میشه

اینی که شما میگی کلاه برداری به نظر میاد